Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Pat neveiksmīga Pasaules kausa gadījumā Sautgeitam nav jāsatraucas par darba zaudēšanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pat neveiksmīga Pasaules kausa gadījumā Sautgeitam nav jāsatraucas par darba zaudēšanu
Garets Sautgeits
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas izlases galvenais treneris Garets Sautgeits paliks amatā, pat ja 2018. gada Pasaules kausā zaudēs visās spēlēs, paziņojis Futbola asociācijas vadītājs Mārtins Glens.

"Mums ir ilgtermiņa plāns. Jau esam redzējuši, kā tas nes augļus," norādīja Mārtins Glens. 47 gadus vecais Garets Sautgeits pie Anglijas izlases stūres stājās pirms 12 mēnešiem, parakstot līgumu uz četriem gadiem. "Ilgtermiņa plānus ir grūti aizstāvēt, ja īstermiņā rezultāti nav tev labvēlīgi. Viņš neskatās uz Pasaules kausu kā uz iespēju, pēc kuras netiks tiesāt. Manuprāt, Pasaules kauss ir labs mirklis, lai novērtētu mūsu progresu."

"Uz turnīru dosimies ar cerību uzvarēt, bet centīsimies arī būt reālisti. Neviens negrib aizvadīt sliktu Pasaules kausu, taču esam pārliecināti, ka viņš ir īstais treneris pāris nākamajiem turnīriem," pauda Glens. Anglija varēja priecāties par Pasaules kausa izloze, jo līdzās Beļģijai grupā spēlēs Tunisija un Panama.

Glens norādīja, ka skats nākotnē ir pareizais virziens, kā veicināt Anglijas izlases izaugsmi. Angļi ieguva Pasaules kausu gan U17, gan U20 vecuma grupās. "Zinām, ka tas nostrādāja Vācijā un ka tas nostrādāja arī Spānijā. Tikai atkārtosim lietas, kuras darīja viņi, saliekot savus uzsvarus," norādīja Futbola asociācijas vadītājs. Spāņi Pasaules kausu ieguva 2010. gadā, bet vācieši triumfēja 2014. gadā. Savukārt Anglija triumfējusi tikai vienu reizi – 1966. gadā.

Izmantotie resursi:
World Cup 2018: Gareth Southgate's job is safe...

  +1 [+] [-]

, 2017-12-04 16:58, pirms 6 gadiem
bet pendelēs angļiem nekad nevinnēt

     [+] [-]

, 2017-12-04 17:56, pirms 6 gadiem
Cerams, beļģi Jums ierādīs vietu.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-04 18:06, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Cerams, beļģi Jums ierādīs vietu.
vienai grupu turniira speelei jau nebuus lielas noziimes,kaa kaut vai Portugaalei Euro,svariigaakais kaa veiksies izsleegshanas speelees