Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Ungārijas treneris: "Uzvara pār Latviju bija ļoti svarīga visam Ungārijas futbolam"

Rolands Eliņš

Ungārijas treneris: "Uzvara pār Latviju bija ļoti svarīga visam Ungārijas futbolam"
Foto: LFF

Pēc uzvaras pār Latvijas izlasi Ungārijas futbola valstsvienības galvenais treneris Bernds Štorks atzina, ka šis panākums bijis ļoti svarīgs un arī pelnīts, taču šajā spēlē traumu guvis izlases līderis Ādams Salai.

“Apsveicu savus spēlētāju ar lielisku uzvaru,” ungāru medijiem sacīja Ungārijas izlases galvenais treneris Bernds Štorks. “Uzvara bija ļoti svarīga, jo uz mums bija liels spiediens. Aizvadījām lielisku spēli gan pirmajā, gan otrajā puslaikā. Otrā puslaika sākumā ļāvām Latvijai mūs izsist no ritma, taču drīz vien to atkal atguvām.”

“Mēs treniņos bijām iespēlējuši soda sitienu variantus, bijām pelnījuši visus trīs vārtu guvumus,” turpināja Štorks. “Šī uzvara bija svarīga visam Ungārijas futbolam. Tagad gatavosimies spēlei pret Portugāli. Tā būs grūta spēle, vēl jāskatās, kā būs ar savainotajiem spēlētājiem. Salai savainojums neizskatās labi, domāju, ka pret Portugāli viņš nespēlēs.”

Tikmēr Ungārijas spēlētājs Mātets Pātkai norādīja, ka viņa komanda kontrolējusi spēles gaitu: “Treneris mums lūdza aizvadīt stabilu maču, un domāju, ka mēs to izdarījām. Kontrolējām notikumus visa mača garumā. Jā, iesitām tikai no standartsituācijām, taču bijām tuvu vārtu guvumam vēl vairākās citās reizēs.”

Bet Ungārijas vārtsargs Pēters Gulāči pauda atvieglojumu, ka zaudējumu Andorai vasaras sākumā izdevies atstumt tālāk atmiņā: “Esmu ļoti pateicīgs, ka šoreiz viss sanāca. Mēs paveicām to, ko vēlējāmies. Spēlējām agresīvi, ieguvām un izmantojām skatītāju atbalstu, paldies jums visiem. Domāju, ka bijām pelnījuši uzvaru. Dominējām pirmajā puslaikā, nedaudz palaidāmies otrā puslaika sākumā, bet drīz atkal sakārtojām savas rindas.”

Izmantotie resursi:
Bernd Storck: Az egész magyar focinak fontos...

  +1 [+] [-]

, 2017-09-01 15:52, pirms 7 gadiem
Starkovs arī apmierināts ar savas komandas sniegumu

     [+] [-]

, 2017-09-01 16:38, pirms 7 gadiem
Uzvaras pār Starkovu nāk un iet, bet zaudējums Andorai paliek mūžīgi.

     [+] [-]

, 2017-09-01 21:27, pirms 7 gadiem
''Šī uzvara bija svarīga visam Ungārijas futbolam.''

Jā, it kā Ungārija spēletu pret Vāciju vai Franciju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja