Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2912, Did:0, useCase: 3

Gruzijas treneris pirms spēles ar Latviju: "Darīsim visu, lai tiktu tālāk"

Ints Megnis
Ints Megnis

Gruzijas treneris pirms spēles ar Latviju: "Darīsim visu, lai tiktu tālāk"
Vladimīrs Veiss. Foto: Sputnik

Gruzijas futbola izlase darīs visu, kas ir tās spēkos, lai jau otrdien spēlē ar Latviju garantētu uzvaru UEFA Nāciju līgas apakšgrupā, pauda valstsvienības galvenais treneris Vladimīrs Veiss.

Gruzijas izlase sestdien ar 3:0 apspēlēja Andoru un ir ļoti tuvu uzvarai D divīzijas apakšgrupā Jau otrdien tā Rīgā spēkosies ar Latvijas valstsvienību.

"Mačs notika pēc scenārija, par ko runājām vēl iepriekš. Mums pretim stājās uz aizsardzību orientēta komanda. Neskatoties uz to, ka beigās uzvarējām ar 3:0, mačs nebija viegls. Nopelnījām svarīgus trīs punktus, tomēr pagaidām vēl nekas nav izšķirts. Tagad mums jākoncentrējas spēlei ar Latviju," pauda slovāku speciālists. Divus vārtus gruzīniem sestdien guva Vako Kazišvili. "Jau pirms spēles teicu Vako, ka viņam jāiesit divreiz, ka mums ļoti vajadzīgi viņa vārtu guvumi. Un viņš lieliski tika galā ar uzstādīto mērķi."

Pirms paša mača traumu guvis Krievijas Premjerlīgā spēlējošais Tornike Okriašvili, kurš izlaidīs aptuveni divas nedēļas. Tikmēr Maskavas "Spartak" spēlējošais Džano Ananidze laukumā izgāja 68 minūtē, jo vēl nav gatavs aizvadīt visu maču.

"Jau pēc trim dienām mūs sagaida svarīga spēle ar Latviju. Protams, ka centīsimies uzvarēt, tomēr lieliski saprotam, ka Rīgā mums neklāsies viegli. Visdrīzāk, pirms spēles ar Latviju notiks kārtējā sastāva rotācija, kas būs saistīta taktisku iemeslu un dažu spēlētāju noguruma dēļ. Tagad pirmajā plānā parādās matemātika - lai izietu no grupas mums nepieciešami 2-3 punkti. Mēs izdarīsim visu, lai sasniegtu nepieciešamo rezultātu," teica Vaiss.

Apakšgrupā Gruzijai ir deviņi punkti trijos mačos, turklāt tā nav ielaidusi nevienus vārtus. Savukārt pārējām trim izlasēm - Kazahstānai, Latvijai un Andorai - ir pa diviem punktiem. Lai garantētu pirmo vietu un sasniegtu Nāciju līgas D divīzijas pusfinālu, Gruzijai atlikušajās trijās spēlēs nepieciešams izcīnīt trīs punktus.

Izmantotie resursi:
https://sputnik-georgia.ru/nl2018/2...

  +2 [+] [-]

, 2018-10-15 04:36, pirms 6 gadiem
GRUZIJAS TRENERIS PIRMS SPĒLES AR LATVIJU: "DARĪSIM VISU, LAI TIKTU TĀLĀK“. - Aizmirstiet!!! Karašausks mums tagad satrakojies! 💪

  +2 [+] [-]

, 2018-10-15 07:02, pirms 6 gadiem
Es Miksu vietā pirms spēles iedvesmai demonstrētu video, kurā Gibraltārs noēda Armēniju. Iespējams, Starkova kļūda bija pārāk uzbrūkoša orientācija. Ar vienu pussargu ir pilnīgi pietiekoši, tad mums būtu 9 aizsargi un lai gruzīni tikai pamēģina iesist. Un, protams, stumt, grūst, spert, kost, krist un vārtīties. Ar tādu zīmējumu Latvija būtu viena laimīga gola attālumā no uzvaras pār Gruziju!

  +2 [+] [-]

, 2018-10-15 07:28, pirms 6 gadiem
Par pirmo vietu te vispār nav ko diskutēt.Pat,ja gruzīņi nepieveic Latviju,savus vajadzīgos punktus tad paņems pret Andoru.Intriga ir cīņā par 2-4 vietu grupā.

     [+] [-]

, 2018-10-15 13:25, pirms 6 gadiem
Lai jau uzvar Andoru.

     [+] [-]

, 2018-10-15 13:25, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: Par pirmo vietu te vispār nav ko diskutēt.Pat,ja gruzīņi nepieveic Latviju,savus vajadzīgos punktus tad paņems pret Andoru.Intriga ir cīņā par 2-4 vietu grupā.
Liekas pirmie būs grupā Gruzija.