Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2912, Did:0, useCase: 3

Gruzija paliek bez pamatsastāva uzbrucēja Kvilitajas

Andrejs Siliņš

Gruzija paliek bez pamatsastāva uzbrucēja Kvilitajas
Giorgi Kvilitaja
Foto: Reuters / Scanpix

Gruzijas valstsvienībai pirms šovakar paredzētās spēles UEFA Nāciju kausa izcīņā pret Latviju nepatīkamas ziņas - savainojuma dēļ komanda palikusi bez pamatsastāva centra uzbrucēja Giorgi Kvilitajas.

24 gadus vecais Kvilitaja pēdējā treniņā pirms mača pret Latviju guvis savainojumu, kā rezultātā nav varējis pabeigt treniņu. Vēlāk medicīniskajās pārbaudēs fiksēts nopietns savainojums, un Kvilitajam būs nepieciešama operācija. Tā tiks veikta Beļģijā, uz kurieni futbolists un viens no izlases medpersonāla pārstāvjiem jau šorīt devies.

Kvilitaja šogad pievienojās Beļģijas klubam "Gent", kur aizvadījis divas spēles un jau paspējis izcelties ar diviem vārtu guvumiem. Iepriekš divus gadus Kvilitaja spēlēja Vīnes "Rapid" vienībā Austrijā, kur 67 spēlēs guva 22 vārtus. Pirms tam futbolists pārsvar spēlēja Gruzijas komandās, bet sezona pavadīta arī Ungārijā.

Gruzijas izlases rindās Kvilitaja debitēja 2016. gadā un 14 mačos izcēlies ar četriem vārtu guvumiem. Divus no tiem 2017. gada martā uzbrucējs guva pret Latviju mačā, kas noslēdzās ar graujošu gruzīnu panākumu (5:0).

Izmantotie resursi:
https://worldsport.ge/ge/page/17210...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-09-09 17:43, pirms 6 gadiem
Bruins.B. rakstīja: Tas neko nemainiis, taa pat sagraave...
Nē, nu ar Kvilitaju ierindā gruzīni varbūt tomēr mums kaut ko iesistu, bet protams, sagrausim viņus tāpat.

  -2 [+] [-]

, 2018-09-09 18:49, pirms 6 gadiem
Bruins.B. rakstīja: Tas neko nemainiis, taa pat sagraave...
Varbūt 0:5 vietā zaudēsim ar 0-3