Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2912, Did:0, useCase: 3

Latvijas pretiniecei Andorai bažas par Covid-19, uzliesmojums Igaunijas klubā

Emils Ozerinskis

Latvijas pretiniecei Andorai bažas par Covid-19, uzliesmojums Igaunijas klubā
Ilggadējais Andoras izlases kapteinis Ildefonss Lima. Foto: Reuters/Scanpix

Andoras futbola federācija paziņojusi, ka, veicot Covid-19 testus, vienam no valstsvienības spēlētājiem uzrādījušies nekonkrēti rezultāti. Tikmēr Igaunijas līgas klubā "Nomme Kalju" apstiprinājušies septiņi vīrusa saslimšanas gadījumi.

Jau pēc divām dienām Andoras izlasei Daugavas stadionā paredzēta UEFA Nāciju līgas D grupas cīņa ar Latvijas futbolistiem. Andoras federācija publiskā paziņojumā pavēstījusi, ka vienam no izlases dalībniekiem esot nekonkrēti analīžu rezultāti, pēc kontakta ar apstiprinātu Covid-19 saslimušo. Persona atrodoties pašizolācijā un tikšot veikts atkārtots tests. Tikmēr Andoras U21 izlases rindās konstatēti divi līdzīgi gadījumi ar nekonkrētiem iznākumiem.

Jau rītdien Andoras izlasei paredzēts kāpt līgumreisa lidmašīnā uz Rīgu. Ierodoties Latvijā, Andoras izlasei paredzēta vēl viena Covid-19 pārbaužu kārta. Pirms spēles ar Latvijas izlasi, Andoras futbolisti treniņdarbu veicot mazās grupās.

Kamēr Andoras izlasē situācija ar vīrusu ir neskaidra, tikmēr tepat kaimiņos situācija krietni nepatīkamāka. Igaunijas čempionāta komandā "Nomme Kalju", kuras spēle UEFA Eiropas kausa kvalifikācijā tika atlikta pozitīva testa dēļ, nu jau apstiprinājušies septiņi saslimšanas gadījumi. Paredzētā spēle ar slovēņu "Mura" tika pārcelta uz 10. septembri. Taču jaunākie notikumu pavērsieni visticamāk pārvelk treknu svītru pāri "Nomme Kalju" Eirokausu sezonai.

Izmantotie resursi:
https://www.faf.ad/pnfg/
https://sport.delfi.ee/

  -1 [+] [-]

, 2020-09-01 18:06, pirms 4 gadiem
OO zajbis, ilgi gaidīta uzvara ar 3:0 iespējams!!!

  -1 [+] [-]

, 2020-09-01 19:38, pirms 4 gadiem
Kādi tev 3:0 zaudējumi vai uzvaras, ja gribas lai pārcel spēli izdoma kādu iemeslu kas saistīts ar vīrusu un lieta darīta.

     [+] [-]

, 2020-09-01 20:33, pirms 4 gadiem
Zombijs rakstīja: Kādi tev 3:0 zaudējumi vai uzvaras, ja gribas lai pārcel spēli izdoma kādu iemeslu kas saistīts ar vīrusu un lieta darīta.
Vispār neko nesapratu no tava komentāra, mācies rakstīt dēls, 1. Septembris