Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

"Lech" treneris Bakero: "Pietaupīju Rudņevu"

"Lech" treneris Bakero: "Pietaupīju Rudņevu"
Šajā epizodē Artjoms Rudņevs vakar nopelnīja 11 metru soda sitienu
Foto: sportowefakty.pl

Vakar Polijā kārtējos vārtus guva Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs – šoreiz kausa izcīņas spēlē pret „Chrobry Głogów”. Poznaņas „Lech” treneris Hosē Marija Bakero izteicis Rudņevam atzinīgus vārdus, kā arī paskaidrojis, kāpēc mūsu futbolists nācis vien uz maiņu.

„Lech” treneris Hosē Marija Bakero laika posmā no 1988. līdz 1997. gadam aizvadījis 260 spēles un guvis 72 vārtus un izcīnījis daudz titulu Spānijas „Barcelona” rindās – viņš bija uzbrūkošais pussargs. Tāpat viņa kontā 30 mači un septiņi vārti (vieni pret Latviju 1992. gada decembrī) Spānijas izlases rindās. Šobrīd 48 gadus vecais speciālists trenē Poznaņas „Lech”, kurā uzbrukuma līderis ir mūsu Artjoms Rudņevs.

Vakar Polijas kausa izcīņās mačā Rudņevs arī sev atvēlētajās 20 minūtēs paspēja spilgti nospēlēt, un treneris Bakero neskopojās ar labiem vārdiem Latvijas spēlētāja virzienā: „Tas ir tāds futbolists, kurš uzreiz ir pamanāms, ja ir laukumā – viņš vienmēr var izšķirt spēles likteni. Tāpat arī šoreiz – tikko iznāca laukumā, uzreiz nopelnīja 11 metru soda sitienu, kuru pārvērtām gūtajos vārtos, bet vēlāk radīja vēl vienu momentu, savukārt beigās arī iesita. Tas ir spēlētājs, kurš komandai vienmēr noder.

Kāpēc šodien viņš nāca tikai uz maiņu. Pagājušajā sezonā viņš dažreiz nāca uz maiņu un arī vairākkārt bija atslēgas spēlētājs, izšķirot spēļu likteņus, kad pretinieki vairs nebija 100% svaigi. Jāņem vērā, ka viņš mums būs ļoti vajadzīgs pret „Slask”. Šis svarīgais mačs notiks jau pēc trim dienām. Tā būs spēle pret ļoti spēcīgu pretinieku, pie tam izbraukumā. Rudņevs būs ļoti nepieciešams, tāpēc šodien viņu pietaupīju. Pie tam arī citiem futbolistiem jādod spēles laiks.”

Pēc septiņām kārtām Polijas čempionāta līdere ar 15 punktiem ir Kieļces „Korona”, bet ar 13 punktiem seko „Lech”, „Slask”, „Polonia” un „Ruch”. Jau piektdien „Lech” tiksies ar „Slask”, kas pagājušajā sezonā kļuva par vicečempioni, par septiņiem punktiem atpaliekot no čempiones Krakovas „Wisla”.

Izmantotie resursi:
SportoweFakty.pl


, 2011-09-21 10:49, pirms 13 gadiem
Cik labi, ka mums ir tik spēcīga izlase, ka Rudņevs var taupīties klubam. Būtu viņš polis, izlases treneris viņu nodzītu vienās putās
, 2011-09-21 11:04, pirms 13 gadiem
Starkovs un daudzi SC futbola aktivisti uzskata citadak...
, 2011-09-21 11:14, pirms 13 gadiem
sist vārtus izlasē un klubā gan nav viens un tas pats. Klubā līgas spēles + kausa spēles dod iespēju izcelties 3x nedēļā. Izlasē ir tikai 1 iespēja 1-2 mēnešos. Un tikai nevajag teikt, ka Rudnevam nav bijushas iespejas iesist vārtus izlases labā un ka pie visa ir vainigs Starkova un nejau Starkovam ir jaskrien pa laukumu
, 2011-09-21 11:24, pirms 13 gadiem
Ja runa iet par izlasi, tad mums nav spēles diriģenta, kāds bija Astafjevs, diemžēl. Ļoti ceru uz Cauņu vai Lukjanovu, citus neredzu, iespējams kāds jauns parādās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-09-21 11:45, pirms 13 gadiem
NoIQ rakstīja: Starkovs un daudzi SC futbola aktivisti uzskata citadak...
Pareizāk būtu:
daži SC futbola aktīvisti ar daudziem , daudziem..... saviem kloniem uzskata citādāk!
, 2011-09-21 13:40, pirms 13 gadiem
ja man būtu jāizvēlas starp to, ko saka Bakero&poļu fani un ko saka Starkovs&daži atsaldēti Sportacentrs.com komentētāji, man laikam nebūtu baigi grūti izšķirties, kuru viedokli ņemt vērā vairāk.
, 2011-09-21 14:12, pirms 13 gadiem
Aigaro rakstīja: ja man būtu jāizvēlas starp to, ko saka Bakero&poļu fani un ko saka Starkovs&daži atsaldēti Sportacentrs.com komentētāji, man laikam nebūtu baigi grūti izšķirties, kuru viedokli ņemt vērā vairāk.
Aha, ja kāds nemirst no sajūsmas par Rudņevu, tad tas uzreiz ir atsaldēts? Es ļoti ceru, ka kādreiz varēs teikt daudz labu vārdu par Artjomu izlases sakarā...
, 2011-09-21 14:17, pirms 13 gadiem
Andris5 rakstīja: Pareizāk būtu:
daži SC futbola aktīvisti ar daudziem , daudziem..... saviem kloniem uzskata citādāk!
Un to saka Gunča ar vairākiem kloniem, piemēram, NoIQ. Maniere līdzīgi, turklāt abi tik draudzīgi parādieties it visur, kur iespēja nolikt Starkovu, Verpakovski un vēl vienu otru.
, 2011-09-21 14:27, pirms 13 gadiem
Fan-fans rakstīja: Ja runa iet par izlasi, tad mums nav spēles diriģenta, kāds bija Astafjevs, diemžēl. Ļoti ceru uz Cauņu vai Lukjanovu, citus neredzu, iespējams kāds jauns parādās.
Jācer uz Oļega Laizāna izaugsmi!
, 2011-09-21 14:33, pirms 13 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Un to saka Gunča ar vairākiem kloniem, piemēram, NoIQ. Maniere līdzīgi, turklāt abi tik draudzīgi parādieties it visur, kur iespēja nolikt Starkovu, Verpakovski un vēl vienu otru.
Mazak dirs... kas butu vel viens otrs?
, 2011-09-21 15:54, pirms 13 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Un to saka Gunča ar vairākiem kloniem, piemēram, NoIQ. Maniere līdzīgi, turklāt abi tik draudzīgi parādieties it visur, kur iespēja nolikt Starkovu, Verpakovski un vēl vienu otru.
starkovieti!
vari izskaidrot kaut cik saprotamāk, ko ar to biji domājis?
Vai tik pēdejā laikā neesi pārāk vecu olu likieri salietojies,ka tik murgainus komentus raksti!
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.