Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Davidovs karjeru turpinās Baltkrievijā

Davidovs karjeru turpinās Baltkrievijā
Pāvels Davidovs
Foto: Barak Pessah

Latvijas futbola vārtsargs Pāvels Davidovs karjeru turpinās Baltkrievijas klubā Soļigorskas "Shakhter", kura rindās sezonas sākumā spēlēja "Ventspils" vārtsargs Andrejs Pavlovs.

Pāvels Davidovs šo sezonu iesāka Daugavpils "Dinaburg", kura rindās demonstrēja lielisku sniegumu, izpelnoties vietējo līdzjutēju simpātijas. Davidovam vasarā beidzās līgums ar klubu, tādēļ viņš uzsāka jauna kluba meklējumus.

Savu karjeru 29 gadus vecais vārtsargs turpinās Baltkrievijas klubā Soļigorskas "Shakhter", kurā sezonas sākumā veiksmīgi spēlēja Andrejs Pavlovs. Interesanti, ka Soļigorskas kluba rindas papildinājis arī Latvijā labi pazīstamais uzbrucējs Nikolajs Rindjuks, kurš sezonu uzsāka citā valsts klubā "MTZ-RIPO". "Shakhter" starpsezonā izrādīja interesi arī par Vadimu Loginu un Igoru Sļesarčuku, kurš šajā klubā bija spēlējis jau iepriekš, taču neviens no viņiem klubā nepalika.

Pāvels Davidovs savas karjeras laikā spēlējis arī tādos klubos kā "Ventspils", "Auda", "Ekranas", kā arī "Daugava". Soļigorskas klubs pēc aizvadītām 14 kārtām Baltkrievijas čempionātā ieņem tikai septīto vietu, taču no otrajā vietā esošā "Torpedo" atpaliek tikai par četriem punktiem.

Vēl viens bijušais "Dinaburg" spēlētājs Maksims Daņilovs šobrīd trenējas kopā ar Zabžes "Gornik", kura rindās iepriekšējās sezonas pavadīja Māris Smirnovs.

Izmantotie resursi:
fcshakhter.by


, 2009-08-07 17:21, pirms 15 gadiem
Sālsraktuvēs var labi nopelnīt???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-07 17:55, pirms 15 gadiem
Kur I.Slesarčuks šogad spēlē?
, 2009-08-07 18:02, pirms 15 gadiem
fanu klubs#13 rakstīja: Kur I.Slesarčuks šogad spēlē?
Las Vegas Splendid Palace...
, 2009-08-07 18:51, pirms 15 gadiem
cik komandas Baltkrievijas čempionātā vispār spēlē?
, 2009-08-07 20:06, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: cik komandas Baltkrievijas čempionātā vispār spēlē?
ja nemaldos..16
, 2009-08-07 20:36, pirms 15 gadiem
Labas ziņas man kā izlases fanam, sliktas ziņas "Dinaburg" faniem. Davidovs šosezon demonstrēja patiešām atzīstamu sniegumu un jābrīnās, kāpēc Starkovs viņu nepaņēma uz Bulgārijas spēli. Bet kas zina? Cik man zināms, vēl palikušas divas spēlētāju vietas pieteikumā un kandidāti vēl nav nosaukti. Pašlaik sarakstā ir divi vārtsargi - Vaņins un Koļinko - varbūt būs trešais. Cerams šī pāreja nāks par labu gan pašam Davidovam, gan izlasei. Varēs uzspēlēt pret Bati un mēģināt to pārspēt tāpat kā to paveica FKV.

Veiksmi!
, 2009-08-07 20:47, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Labas ziņas man kā izlases fanam, sliktas ziņas "Dinaburg" faniem. Davidovs šosezon demonstrēja patiešām atzīstamu sniegumu un jābrīnās, kāpēc Starkovs viņu nepaņēma uz Bulgārijas spēli. Bet kas zina? Cik man zināms, vēl palikušas divas spēlētāju vietas pieteikumā un kandidāti vēl nav nosaukti. Pašlaik sarakstā ir divi vārtsargi - Vaņins un Koļinko - varbūt būs trešais. Cerams šī pāreja nāks par labu gan pašam Davidovam, gan izlasei. Varēs uzspēlēt pret Bati un mēģināt to pārspēt tāpat kā to paveica FKV.

Veiksmi!
Liela jau jēga nav ņemt uz spēli 3 vārtsargus
, 2009-08-07 20:56, pirms 15 gadiem
Cillis rakstīja: Liela jau jēga nav ņemt uz spēli 3 vārtsargus
Uz pārbaudes ir. Maiņu skaits neierobežots, tādējādi dabūtu kādu puslaiku nospēlēt un debitēt izlasē. Ja sevi labi parādītu, moš, ieņemtu Koļinko vietu pēc kāda laika!
, 2009-08-07 21:19, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Uz pārbaudes ir. Maiņu skaits neierobežots, tādējādi dabūtu kādu puslaiku nospēlēt un debitēt izlasē. Ja sevi labi parādītu, moš, ieņemtu Koļinko vietu pēc kāda laika!
ir doroshevs..un veel jau ari germanis..bet nu germansi 100% nespelees izlasee ar saadu sniegumu..jaa..mosk davidovs
, 2009-08-07 23:06, pirms 15 gadiem
BayernM rakstīja: ir doroshevs..un veel jau ari germanis..bet nu germansi 100% nespelees izlasee ar saadu sniegumu..jaa..mosk davidovs
Māliņu čista vēl saukt nevajag. Trūkst pieredzes!
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.