Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Ivanovam zaudējums pret "Besiktas", Verpakovskim 30 minūtes pret "PAOK"

Ivanovam zaudējums pret "Besiktas", Verpakovskim 30 minūtes pret "PAOK"
Māris Verpakovskis
Foto: www.sport24.gr

Šovakar kārtējās spēles aizvadīja Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi. Hēraklejas "Ergotelis" savā laukumā ar 1:2 piekāpās Saloniku "PAOK", bet Māris Verpakovskis laukumā devās 60.minūtē. Deniss Ivanovs aizvadīja pilnu spēli pret Stambulas "Besiktas", taču "Sivasspor" izbraukumā zaudēja ar identisku rezultātu - 1:2. Toties Tiraspoles "Sheriff" pilsētas derbijā bez Edgara Gaurača izcīnīja pārliecinošu uzvaru - 3:0.

Grieķijas Superlīgas astotās kārtas mačā Hēraklejas "Ergotelis" savā laukumā uzņēma Saloniku "PAOK". Saloniku klubs, kas paralēli cīnās arī UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā, diezgan neveiksmīgi iesāka jauno Grieķijas čempionāta sezonu, septiņās spēlēs iegūstot tikai astoņus punktus. Pie tam "PAOK" izbraukumā trīs mačos bija ieguvis tikai punktu. Tikmēr "Ergotelis" kontā bija par punktu vairāk, bet savā laukumā trīs mačos tika izcīnīta tikai viena uzvara.

Pēc savainojuma laukumā atgriezās horvātu uzbrucējs Mario Budimirs, kurš jau 16.minūtē izvirzīja vadībā mājiniekus - 1:0. Tomēr "Ergotelis" futbolistiem nebija lemts pārtraukumā doties vadībā - 35.minūtē precīzs bija Grieķijas izlases uzbrucējs Dimitris Salpigidis. Kopumā cīņa otrajā puslaikā aizritēja pat ar mājinieku pārsvaru, taču tas mainījās 82.minūtē, kad par rupju pārkāpumu otro brīdinājumu nopelnīja Žuniors.

Šķita, ka spēle noslēgsies neizšķirti, taču kompensācijas laika beigās bumba veiksmīgi atleca pie Pablo Kontrerasa, un Čīles izlases futbolists trieca bumbu zem vārtu pārliktņa - 2:1 "PAOK" labā. Māris Verpakovskis, kurš iepriekšējās divas spēles bija sācis sākumsastāvā, šoreiz palika rezervē, taču (60.minūtē) kā pirmais devās uz maiņu. Verpakovskis gan labajā, gan kreisajā flangā itin bieži tika pie bumbas, tomēr veiksmīgi saasināt spēli neizdevās. Verpakovskis vienreiz neprecīzi sita ar galvu. "Ergotelis" pēc astoņām kārtām 16 komandu konkurencē ierindojas dalītā 11.vietā, bet "PAOK" pacēlās uz astoto pozīciju.

Turcijas čempionātā "Sivasspor" šovakar Stambulā viesojās pie "Besiktas". Pirmajās deviņās spēlēs "Sivasspor" ieguva tikai septiņus punktus, tiesa, ļoti neveiksmīgi (saviem mērogierm) iesāka arī viens no Stambulas milžiem - tikai 13 punkti. "SIvasspor" pirmajās četrās izbraukuma spēlēs spēja izcīnīt tikai vienu punktu, taču šovakar nespēja papildināt savu veikumu. "Besiktas" pamatsastāvā devās pazīstamais pussargs Guti Ernandess, bet vārtus sargāja Rišti Rečbers. "Besiktas" rindās bija arī vairāki Turcijas izlases spēlētāji vai kandidāti, taču portugāļa Rikardu Kvarežmas un turku uzbrucēja Nihata Kahvedži starta vienpadsmitniekā nebija (Nihats gan devās uz maiņu).

"Besiktas" izdevās loti labs sākums - jau līdz 23.minūtei mājinieki guva divus bezatbildes vārtus. Vispirms 5.minūtē vārtus guva Bobo, bet pēc 18 minūtēm brazīlieša panākumu atkārtoja Nedžips Uisals. 67.minūtē bolīviešu uzbrucējs Rikardo Pedriels samazināja rezultāta starpību (1:2), tomēr glābt spēli viesi neprata. Deniss Ivanovs laukumā pavadīja visas 90 minūtes. Pēc 10 kārtām "Sivasspor" starp 18 komandām ieņem tikai 16.vietu.

Moldovas čempionāta 14.kārtas ietvaros Edgara Gaurača pārstāvētais "Sheriff" Tiraspoles derbijā tikās ar "Tiraspol" vienību. "Sheriff" izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 3:0, taču Edgars Gauračs palika rezervē. Šerifi 14 spēlēs ieguvuši 29 punktus, ierindojoties trešajā vietā 14 komandu konkurencē un tikai par punktu atpaliekot no līderes "Dacia".

Izmantotie resursi:
Αρχική σελίδα | Superleague Ελλάδα
Sivasspor Kulübü Resmi Żnternet Sitesi |...
Футбольный клуб Шериф


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-10-31 21:34, pirms 13 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: Moldovas čempionāta 14.kārtas ietvaros Edgara Gaurača pārstāvētais "Sheriff" Tiraspoles derbijā tikās ar "Tiraspol" vienību. "Sheriff" izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 3:0, taču Edgars Gauračs palika rezervē

Uz izlasi?! Maris kaut Griekijas cempi nospele 30 minutes!!!
Piekrītu, Māris ir atvēries.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-10-31 21:40, pirms 13 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: Maris kaut Griekijas cempi nospele 30 minutes!!!
Tu to pateici tā, it kā Grieķijas čempionāts būtu vājāks par Moldovas...
, 2010-10-31 21:41, pirms 13 gadiem
Peedeejaa laikaa ierasts lasiit virsrakstaa - Verpakovskim TIK UN TIK minuutes!
a gaidu - Verpim pokers ateenaas!

nu ja ne pokeriiti , tad nu vismaz kaut ko taadu , kas atgaadinaatu ,ka vinjsh ir UZBRUCEEJS jau nu prasiitos!

bet buus jau laaab..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-11-01 17:47, pirms 13 gadiem
Nu cerams, ka Gauračam Moldovā izdosies tikt beigu beigās pie zelta medaļas. Tādam klubam kā Sheriff Moldovā labs rezultāts ir tikai un vienīgi uzvara čempionātā. Pagaidām vismaz šķiet, ka Edgars iegādāts kā rezerves variants uzbrukumā. Svarīgākajos mačos nespēlē vai arī iet uz maiņu, kamēr pret lejas gala komandām ir starta vienpadsmitniekā. Labi, ka to izmanto un gūst vārtus. Jāpierāda sevi...

Kas attiecas uz Māri un Denisu, žēl, ka abiem sezonas sākušas tik neveiksmīgi. Abi čempionāti ir spēcīgi, taču Sivasspor tomēr 14. vieta ir ļoti necila, arī Ergotelis tomēr ir vairāk vērts. Labi, ka Mārim dod spēlēt, bet mums jau atliek gaidīt golus. Žēl, ka šajā sezonā vēl nav sanācis iesist. Nu tad gaidīsim, lai ir vairāki uzreiz, kas būtu par tām tukšajām spēlēm.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.
Andrejs Cigaņiks. Foto: RTS Widzew Łódź
1

Latviešu duelis Polijas Ekstraklasē izpaliek – Cigaņikam muskuļa savainojums

Polijas futbola Ekstraklases 28. kārtā Alvja Jaunzema pārstāvētā Melecas "Stal" savā laukumā cīnījās 0:0 pret tiešo sāncensi Lodzas "Widzew", kuras pieteikumā savainojuma dēļ netika iekļauts Andrejs Cigaņiks.