Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kalašņikovs iecelts par galveno treneri Igaunijas augstākās līgas klubā

Rolands Eliņš

Kalašņikovs iecelts par galveno treneri Igaunijas augstākās līgas klubā
Dmitrijs Kalašņikovs. Foto: fctrans.ee

Par Igaunijas augstākās līgas pastarītes Tallinas "Kalev" galveno treneri kļuvis Dmitrijs Kalašņikovs, kurš tikai augusta sākumā kļuva par "Kalev" asistentu.

Tallinas "Kalev" kausa izcīņā ar 11:0 sagrāva "TransferWise", taču Igaunijas čempionātā ir piedzīvojis trīs zaudējumus pēc kārtas un ar deviņiem punktiem deviņpadsmit spēlēs ieņem pēdējo vietu. Pēc iepriekšējā zaudējuma 0:3 pret "FCI Levadia" klubs šķīries no no Līvo Lētmas, kurš no asistenta par pirmās komandas galveno treneri kļuva martā.

Viņa vietā iecelts līdzšinējais trenera asistents, 36 gadus vecais Kalašņikovs, kurš jaunajā amatā debitē 12. septembrī s pret Igaunijas čempioni un pašreizējo līderi Tallinas "Flora".

Igaunijā Kalašņikovam šī būs jau trešā pieredze kā galvenajam trenerim, iepriekš vadot arī Narvas "Trans" un "Kuressaare". Latvijas augstākajā līgā Kalašņikovs ir trenējis Liepājas "Metalurgu" un bijis asistents "Jelgavā" un Jūrmalas "Spartakā". Desmitās vietas īpašniece Tallinas "Kalev" no pārspēļu zonas atpaliek par četriem punktiem, bet astotajā pozīcijā esošā "Kuressaare" ir astoņu punktu attālumā.

Kalašņikovs līdz ar to atkal kļuvis par vienīgo Latvijas treneri, kurš ir galvenā trenera amatā kādā no Eiropas valstu augstākajām līgām, neskaitot vietējo Virslīgu.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/tallinnaka...

     [+] [-]

, 2020-08-31 18:09, pirms 4 gadiem
Veiksmi protams, bet diez vai kaut kas tur sanāks, klubs galīgi ne konkurētspējīgs