Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Oficiāli: E.Višņakovs atgriežas "Ruch"

Oficiāli: E.Višņakovs atgriežas "Ruch"
Eduards Višņakovs
Foto: ruchchorzow.com.pl

Latvijas futbola uzbrucējs Eduards Višņakovs trešdien oficiāli pievienojies Polijas Ekstraklases klubam Hožuvas ''Ruch'', kas spēlētāju īrēs no Beļģijas kluba ''Westerlo".

26 gadus vecais uzbrucējs Eduards Višņakovs Polijā pirmo reizi spēlēja 2013. gadā, kad pievienojās Vidzevas "Lodz", bet pēc spilgtās sevis pieteikšanas gadu vēlāk nonāca Hožuvas "Ruch". Pagājušā gada augusta izskaņā Eduardu iegādājās Beļģijas klubs "Westerlo", tomēr tajā pie spēles laika Latvijas futbolistam tikt neizdevās - 16 mačos Višņakovs devās laukumā un guva divus vārtus, tomēr tikai sešos no tiem laukumā iets pamata sastāvā.

"Negaidīju, ka atgriezīšos šeit tik ātri, bet esmu ļoti priecīgs, ka tā sanācis. Esmu ieradies, lai parādītu labu sniegumu komandas un līdzjutēju dēļ," kluba mājaslapā citēts Višņakovs īsi pēc līguma parakstīšanas. "Ruch" vienojies ar "Westerlo" par īres līgumu uz vienu sezonu, tātad līdz 2017. gada jūnijam.

Pirmajā piegājienā "Ruch" sastāvā Eduards aizvadīja 33 spēles un guva sešus vārtus, bet pirms tam "Lodz" sastāvā 35 spēlēs 12 vārtu guvumi.

"Skonto" un Rīgas "Daugavas" audzēknis Latvijā uzspēlēja ne tikai "Daugavas" rindās, bet arī "Ventspilī" un "Tranzītā". Pirmā ārzemju pieredze Višņakovam bija 2012. gadā Kazahstānas čempionāta vienībā "Shakhter".

Jauno Polijas čempionāta sezonu "Ruch" sākusi ar divām uzvarām, diviem neizšķirtiem un trim zaudējumiem, kad ar astoņiem punktiem ļauj ieņemt 13. vietu 16 komandu konkurencē. Nākamo spēli "Ruch" 12. septembrī jāaizvada Vroclavas nepilnu 43 tūkstošu skatītāju vietu ietilpīgajā stadionā pret vietējo "Šļask".

Izmantotie resursi:
Intro - oficjalny serwis Ruchu Chorzów


, 2016-08-31 16:43, pirms 8 gadiem
tad lai tik kabina bankas un būs viss labi.
, 2016-08-31 17:14, pirms 8 gadiem
Kā jau es rakstīju pirms viņa pievienošanās Westerlo, tad Beļģijā viņam nav ko darīt!
, 2016-08-31 17:18, pirms 8 gadiem
Lido rakstīja: Kā jau es rakstīju pirms viņa pievienošanās Westerlo, tad Beļģijā viņam nav ko darīt!
Latviešiem Beļgija laikam nav sapņu zeme. Šabala un Brugge ir vispār ārprāts un Višņa un Westerlo arī nesaskanēja. Veiksmi Hožuvā!
, 2016-08-31 17:58, pirms 8 gadiem
Andrej, varbūt labāk pieturies tomēr tikai pie basketbola? Padaudz kļūdu un neprecizitāšu rakstā.
, 2016-08-31 19:19, pirms 8 gadiem
Cienijamo autor! Lodza ir pilsēta 120 km no Varšavas uz rietumu pusi. Lodzas pilsētas futbola komandu sauc Widzev
, 2016-08-31 22:46, pirms 8 gadiem
janis59 rakstīja: Lodzas pilsētas futbola komandu sauc Widzev
Ja šo izlasītu un saprastu kāds ŁKS fanāts...
Labi nebeigtos.
, 2016-08-31 23:29, pirms 8 gadiem
Novēlu Eduardam atgriezties izlasē jau nākošajā vai aiznākošajā sasaukumā (kas nozīmētu, ka viņš atgrieztos jau šogad).
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.