Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Šoreiz Polijā iesit A.Višņakovs, Vaņina "Sion" beidzot iesit, Verpakovskis rezervē

Šoreiz Polijā iesit A.Višņakovs, Vaņina "Sion" beidzot iesit, Verpakovskis rezervē
Aleksejs Višņakovs
Foto: widzew.pl

Šodien Polijas Ekstraklasē vārtus Lodzas "Widzew" labā guva Aleksejs Višņakovs, palīdzot savai komandai nospēlēt 1:1 ar Bjalistokas "Jagiellonia". Joprojām turnīra rezultatīvākais spēlētājs ir Alekseja brālis Eduards Višņakovs, kurš pie rezultāta 1:0 trāpīja pa pārliktni. Pašās beigās "Widzew", spēlējot vairākumā, uzvaru izlaida...

Polijas čempionāta 6. kārtas spēlē Eduarda Višņakova un Alekseja Višņakova Lodzas "Widzew" uzņēma Bjalistokas "Jagiellonia". Ja pagājušajā kārtā Aleksejs debitēja "Widzew", uznākot uz maiņu, tad šoreiz pirmais gadījums, kad abi brāļi Višņakovi izgāja sākumsastāvā.

1. puslaikā neviena reāla momenta nevienai no komandām nebija, abi brāļi kā allaž bija centīgi, bet pēc 45 minūtēm likumsakarīgs 0:0. Toties uzreiz pēc pārtraukuma vārtus guva Višņakovs, taču... šoreiz ne Eduards, bet gan Aleksejs. Mūsu pussargs aizskrēja ātrā uzbrukumā un daudz nedomāja, sitot pa vārtiem - izdevās trāpīt un izvirzīt "Widzew" vadībā ar 1:0. Kamēr Eduardam šosezon Ekstraklasē pieci vārti, Aleksejam piektie vārti Ekstraklasē kopumā - iepriekšējie četri gūti agrākās sezonās "Cracovia" rindās.

69. minūtē "Jagiellonia" palika mazākumā, "pateicoties" Eduardam Višņakovam, kurš tika nogāzts izgājienā uz vārtiem. 86. minūtē Eduards Višņakovs bija ļoti tuvu kārtējam vārtu guvumam - viņš, atrodoties ārpus soda laukuma, pamanījās no visai sarežģītas situācijas tikt pie sitiena un trāpīja pa vārtu pārliktni! Šoreiz Eduardam neizdevās gūt vārtus (viņam pieci vārti tikpat spēlēs), un "Widzew" šī spēle beidzās bēdīgi. Kompensācijas laikā "Jagiellonia" mazākumā guva vārtus un izrāva 1:1.

Šveices Superlīgas 7. kārtā beidzot pirmie gūtie vārti Andra Vaņina "Sion". Gūti gan tikai vieni vārti, toties tie uzreiz atnesa pirmo uzvaru - viesos 1:0 pret "Aarau". Jau ceturto sauso spēli aizvadīja Vaņins, kurš pirms tam palīdzēja trīsreiz nospēlēt 0:0. Neskatoties uz viduvējo 1-3-4 bilanci, mazāk par "Sion" ielaistajiem četriem vārtiem, pateicoties Vaņinam, neviena komanda nav ielaidusi.

Grieķijas Superlīgā 3. kārtas spēli aizvadījusi Māra Verpakovska "Ergotelis". 1. kārtu Verpakovskis izlaida diskvalifikācijas dēļ, 2. kārtā viņš nāca uz maiņu, bet šoreiz palika rezervē. "Ergotelis" viesos nospēlēja 0:0 ar "Skoda Xanthi" un iekrāja bilanci 1-1-1.

Anglijas Čempionātā šoreiz ārpus pieteikuma palika Vitālijs Maksimenko (rezervē lielāks uzsvars tika likts uz uzbrūkošākiem spēlētājiem), kura "Brighton" uzņēma "Milwall" un nospēlēja 1:1. Kaspara Gorkša "Reading" pēc briesmīgā 0:6 Anglijas Līgas kausa mačā šodien viesos prata nosargāt savus vārtus neskartus un uzvarēt ar 1:0, tomēr mūsu aizsargs palika rezervē. Anglijas pēc spēka 3. līgā šodien nespēlēja arī Edijs Joksts.

Krievijas kausa izcīņas 1/32 finālā dramatisku spēli aizvadījusi Oļega Laizāna "Enisey", kas izbraukumā pret "Tyumen" pamatlaiku izspēlēja neizšķirti 1:1. Arī papildlaikā uzvarētājs netika noteikts, bet 11 metru sitienu sērijā ar 5:3 uzvarēja "Tyumen". Laizāns uznāca uz maiņu 58. minūtē pie nelabvēlīgā 0:1. Mūsu spēlētājs savu 11 metru sitienu realizēja. Edgara Gaurača "Torpedo" viesos pret līgu zemāko "Zvezda" arī pamatlaiku nospēlēja 1:1. Atšķirībā no Laizāna "Enisey", Gaurača "Torpedo" līdz pendelēm netika un zaudēja papildlaikā ar 1:2. Gauračs nomainīja lietuvieti Labuku 71. minūtē pie 1:1.

Igaunijas čempionātā savas Narvas "Trans" vārtus sargāja Kristaps Dzelme, palīdzot iegūt punktu cīņā ar tabulas kaimiņu Tartu "Tammeka" - 1:1. Azerbaidžānā atkal rezervē palicis Pāvels Doroševs, kura "Neftchi" ar 0:3 piekāpās "Baku".

Polijas 1. līgā Nikolajs Kozačuks uznāca Lenčnas "Gornik" sastāvā uz maiņu 74. minūtē pie 1:0, palīdzot ar 3:0 pārspēt Katovices GKS. Tieši Kozačuks trīs minūtes pēc iznākšanas laukumā izvirzīja partneri viens pret vienu epizodē, kurā "Gornik" panāca 2:0 savā labā.


, 2013-08-31 18:35, pirms 11 gadiem
Nu brāļi Višņakovi malači .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-31 18:50, pirms 11 gadiem
Višņakovi velk Lodzu. Apsveicu Alekseju ar golu. Tā ir, vecākais brālis taču nedrīkst palaisties, jātur līdzi jaunākajam.
, 2013-08-31 18:53, pirms 11 gadiem
psc... brāļi plosās Polijā. Nākotnē cerams būtu paradīze redzēt brāļus Višņakovus Bundeslīgā
, 2013-08-31 19:22, pirms 11 gadiem
sāpīgi ielaist 90. minūtē, un spēlējot vairākumā !
, 2013-08-31 21:13, pirms 11 gadiem
nez kā Pahars koriģēs vēl izlases kandidātus? Vajag tak pasaukt kādu no brāļiem vai pat abus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-09-01 09:20, pirms 11 gadiem
frutto rakstīja: sapnot ir veseligi
un būt ironiskam pesimistam ir kaitinoši
, 2013-09-01 14:39, pirms 11 gadiem
pievienojaties fantasy premier league , kods 2765728-586245 (katra mēneša pirmajai vietai balvā suvenīri)
Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".