Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Kosmačova klubs pieprasa pārspēli, Cauņu turpinās trenēt Sluckis

Kosmačova klubs pieprasa pārspēli, Cauņu turpinās trenēt Sluckis
Jevgēņijs Kosmačovs atgriezīsies Ventspilī
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Ukrainas Premjerlīgā nav izdevies tikt Jevgēņija Kosmačova pārstāvētajam klubam "Sevastopol". Noslēdzošajā 1.līgas mačā sevastopolieši viesos nospēlēja 1:1 ar "Bukovyna", savukārt galvenie konkurenti Zaporožjes "Metallurg" uzvarēja, izraujot ceļazīmi uz eliti. Viss gan vēl varētu nebūt beidzies, jo "Sevastopol" pieprasa pārspēli.

"Sevastopol" zaudē , bet vēl tomēr cer

Priekšpēdējā jeb 33. kārtā "Sevastopol" skandalozā spēlē (tika parādītas trīs sarkanās kartītes, pie tam izšķirošie vārti tika gūti ar roku) prata mājās ar 2:1 pieveikt savu galveno konkurenti "Metallurg". Pēc cīņas sašutuši par tiesāšanu bija Zaporožjes kluba pārstāvji, pieprasot šo maču pārspēlēt. No Sevastopoles vienības lielas aktivitātes šajā jautājumā nebija. Līdz ceturtdienai!

Bet, nu par visu pēc kārtas. Turnīra tabulā "Sevastopol" uzvara pieminētajā duelī deva divu punktu handikapu. Pēdējā spēlē pret sestajā vietā esošo "Bukovyna" pietika ar jebkādu uzvaru vai arī bija jācer uz Zaporožjes klupienu. Bijušā Latvijas izlases "izsitēja" Valentīna Lobaņova kādreizējais klubs tika pie panākuma ar 4:2, tādēļ "Sevastopol" arīdzan bija nepieciešams panākums.

Mačs ar "Bukovyna" tika iesākts labi, jo pirmā puslaika vidū labi pazīstamais polis Mariušs Levandovskis ar pārliecinoši realizētu 11 metru soda sitienu vadībā izvirzīja "Sevastopol". Viesu prieki nebija ilgi, jo 51. minūtē mājinieki atjaunoja līdzsvaru. No asa leņķa uzsita Semeņjuks, bet šo škietami vienkāršo sitienu "Sevastopol" vārtu vīrs nespēja tvert.

Atlikušajā laikā sevastopoliešiem izglābties vairs neizdevās. Mūsu Jevgēņijs Kosmačovs atkal palika rezervē. Žeņa tagad atgriezīsies "Ventspilī", kas futbolistu bija izīrējusi Ukrainas vienībai uz pussezonu. Kosmačovs šajā laikā paspēja aizvadīt desmit spēles, gūstot arī vienus vārtus.

Viņa atgriešanās varētu nedaudz ieilgt, ja tiks nolemts pārspēlēt "Sevastopol" un "Metallurg" spēli. Sākotnēji pārspēli pieprasīja Zaporožje, bet tagad to pieprasa Sevastopole. Sevastopolieši cer, ka "Metallurg" neatkāpsies no saviem vārdiem, tādējādi aizvadot atkārtotu spēli. Interesanti, ka turnīra tabulā komandām ir pa 76 punktiem, bet otro vietu Zaporožje izrāva, pateicoties labākai gūto un zaudēto vārtu attiecībai. Ja patiešām tiks aizvadīta pārspēle, "Sevastopol" tikšanai Premjerlīgā būs nepieciešama uzvara ar piecu vārtu pārsvaru...

Cauņu turpinās trenēt Sluckis

Latvijas pussargs Aleksandrs Cauņa, kuram joprojām ir spēkā vairāku gadu līgums ar Maskavas CSKA, turpinās strādāt Leonīda Slucka pakļautībā. Sluckis pēc neveiksmīgā sezonas noslēguma (tikai trešā vieta) iesniedza atlūgumu, taču kluba vadība to nepieņēma, tādējādi treneris paliek savā amatā.








Vārtu guvumi

fcsevastopol.com

Izmantotie resursi:
fcsevastopol.com | официальный сайт


, 2012-05-31 11:18, pirms 12 gadiem
nu vot, metalurgs tomēr vairāk bija pelnījis spēlēt premjerlīgā.
, 2012-05-31 11:20, pirms 12 gadiem
vartusargs baigi labs !
, 2012-05-31 11:46, pirms 12 gadiem
Taisnīgi!
Slēpts komentārs: plaksteris9
, 2012-05-31 12:17, pirms 12 gadiem
Pievienojos, uzvar taisnīgums.
, 2012-05-31 13:09, pirms 12 gadiem
Bijušā Latvijas izlases "izsitēja" Valentīna Lobaņona

Ko muldi, autor, kāds izsitējs? Lobaņona, kā Tu viņu dēvē, ir miera mika.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-31 14:19, pirms 12 gadiem
"prata mājās ar 2:1 pieveikt savu galveno konkurenti "Metallurg". Turnīra tabulā tas deva divu punktu handikapu."

Autor, "handikaps" = atpalikšana. "Dot handikapu" = sākt ar sliktāku rezultātu, piem., golfā. (No tā paša vārda "handicapped person" - invalīds.) Tā kā divu punktu handikaps bija Metalurgam, nevis Sevastopolei.

Kļūdas visiem gadās, bet šī SC atkārtojas pastāvīgi. Džeki, apskatieties tak vienreiz vārdnīcā :-)
, 2012-05-31 16:14, pirms 12 gadiem
"izsitējs" Lobaņons? kas tas par zvēru?! izklausās pēc kkāda francūža...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.