Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Slovēnijā ziņo par Stojanoviča interesi par Latvijas aizsarga Maksimenko pāreju

Slovēnijā ziņo par Stojanoviča interesi par Latvijas aizsarga Maksimenko pāreju
Vitālijs Maksimenko. Foto: Alesfevzer.com

Slovēnijas medijs „Ekipa24” vēsta, ka Bulgārijas kluba „Levski” galvenais treneris Slaviša Stojanovičs vēloties savā komandā redzēt Latvijas izlases aizsargu Vitāliju Maksimenko, kura pārstāvētā Ļubļanas „Olimpija” piedzīvo finansiālas problēmas un ir noskaņota ziemā atvadīties no vairākiem spēlētājiem. Pats Maksimenko portālam Sportacentrs.com gan norādīja, ka par „Levski” interesi dzird pirmoreiz un ar šī kluba pārstāvjiem nav runājis.

„Ekipa 24” raksta, ka „Olimpija” finansiālās problēmas ir viens no sliktāk sargātajiem noslēpumiem Slovēnijas futbolā. Tiek runāts, ka ziemas transfēru periodā klubs veiks vairākus pasākumus, lai samazinātu izdevumus, proti, sagaidāma vairāku spēlētāju aiziešana. Viņu vidū tiek piesaukts arī Vitālijs Maksimenko, Latvijas izlases aizsargs.

Par Maksimenko interesi izrādot Bulgārijas klubs Sofijas „Levski”, kuru trenē „Riga” bijušais vadītājs Slaviša Stojanovičs. Jāatgādina, ka portāls Sportacentrs.com minēja Stojanoviču kā LFF prezidenta Kaspara Gorkša izraudzīto Latvijas izlases trenera kandidātu, un Stojanovičs pirms pāris nedēļām bija noskaņots atstāt „Levski”, taču tagad apstiprinājis, ka tomēr paliks šajā komandā, un nu sācis sastāva komplektāciju sezonas otrajai pusei.

Bulgārijas mediji vēsta, ka „Levski” janvārī plāno veikt krasas pārmaiņas tieši aizsardzībā un Maksimenko varētu būt viens no komandas papildinājumiem. „Levski” pēc sezonas pirmajām 20 spēlēm ieņem trešo vietu līgā, taču no līderes „Ludogorets” atpaliek par desmit punktiem. Jāpiemin, ka arī "Levski" ir finansiālas problēmas, kuru dēļ tā saņēmusi UEFA sodu, taču kluba vadība solījusi, ka līdz februārim nokārtos savas saistības.

Pats Maksimenko sarunā ar portālu „Sportacentrs.com” par savu iespējamo pievienošanos „Levski” neko nevarēja teikt, jo par šī kluba interesi dzird pirmoreiz un ar šī kluba pārstāvjiem nemaz nav runājis. Maksimenko arī norādīja, ka Ļubļanas klubā viņu viss apmierina un līgums joprojām ir spēkā.

28 gadus vecais Maksimenko Slovēnijas līgā šosezon aizvadījis 14 spēles, kurās izcēlies ar vieniem gūtiem vārtiem. „Olimpija” vienībai viņš pievienojās vasarā, pārceļoties uz turieni no Polijas kluba „Nieciecza”, bet iepriekš divas sezonas pavadīja Austrijā „Mattersburg” vienībā.

Izmantotie resursi:
https://ekipa.svet24.si/clanek/nogo...
https://www.sportal.bg/news.php?new...


, 2018-12-30 15:17, pirms 5 gadiem
Vispār tehnisks futbolists. Galvenais lai mauc kaut kur Austrumeiropā.
, 2018-12-30 17:57, pirms 5 gadiem
pedejo gadu labakais LV futbolists....bet ne reizi nav nominets ,kaut nav ko nominet,jo ja nav kam dot balvu tad jadod Vaninam , kad vanins beigs karjeru,tapat vinu nomines
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.