Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Zommers un Reinholds sausā, Rode pamet Keiptaunas klubu

Agris Suveizda

Zommers un Reinholds sausā, Rode pamet Keiptaunas klubu
Kristaps Zommers
Foto: parmacalcio1913.com

Itālijā sausā šodien nostāvēja latviešu futbola vārtsargi Kristaps Zommers un Reinis Reinholds, savukārt aizsargs Renārs Rode pārtraucis sadarbību ar Dienvidāfrikas klubu "Cape Town City".

Itālijas pēc spēka trešajā līgā piekto spēli pēc kārtas nezaudēja "Parma", kas izbraukumā jau ceturtajā minūtē atklāja rezultātu un ar 19 gadus vecos Kristapu Zommeru vārtos pārspēja "Lumezzane" (2:0). "Parma" pēdējos piecos mačos izcīnījusi 13 no 15 punktiem un savā zonā ar 39 punktiem 21 spēlē ieņem ceturto vietu, tikai par uzvaras tiesu atpaliekot no līderes "Venezia".

Tikmēr tās pašas līgas citā zonā piekto spēli pēc kārtas neuzvarēja Romas "Racing", kas viesos cīnījās neizšķirti 0:0 ar "Frato" un pārtrauca četru zaudējumu sēriju. Pirmo sauso spēli aizvadīja Zommera vienaudzis Reinis Reinholds, kurš tikai pirms nedēļas debitēja Romas komandā. "Racing" ar 12 punktiem 21 spēlē atrodas pēdējā vietā.

Dienvidāfrikas klubs "Cape Town City" šodien sociālo tīklu vietnē Facebook paziņoja par šķiršanos ar Renāru Rodi. "Līgums ar latviešu spēlētāju tika pārtraukts pēc abpusējas vienošanās," teikts paziņojumā. "Šķiršanās iemesls bija spēles laika trūkums. Vēlam viņam visu to labāko karjeras turpinājumā." 27 gadus vecais centra aizsargs Dienvidāfrikas Premjerlīgā aizvadīja četras spēles, trīs no tām sākot pamatsastāvā. Klubs Premjerlīgā ieņem trešo vietu un šogad izcīnīja Līgas kausu.

Izmantotie resursi:
Parma Calcio 1913 Lumezzane - Parma 0-2...
https://www.facebook.com/SSRacingCl...
https://www.facebook.com/CapeTownCi...

     [+] [-]

, 2016-12-31 22:57, pirms 7 gadiem
Izklausās jau diezgan briesmīgi, ka Āfrikā netiek pie spēles laika