Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cauņa atgriežas laukumā, Jagodinskim 1:6 pret "Shakhtar"

Agris Suveizda

Cauņa atgriežas laukumā, Jagodinskim 1:6 pret "Shakhtar"
Aleksandrs Cauņa
Foto: Reuters/Scanpix

Vakar spēles aizvadīja virkne Latvijas futbolistu un viņu pārstāvētie klubi. Laukumā beidzot atgriezās Aleksandrs Cauņa, sāpīgas neveiksmes piedzīvoja Andris Vaņins un Eduards Višņakovs, sakauts tika Vitālijs Jagodinskis, bet Krievijas Nacionālajā līgā noslēgušās pēdējās spēles pirms lielā ziemas pārtraukuma.

Pēc mēneša pauzes laukumā atgriezās Aleksandrs Cauņa, kurš, atgriezies pēc savainojuma, iepriekšējās divās spēlēs palika rezervē, bet šoreiz devās laukumā 65. minūtē un atzīmējās ar dzelteno kartīti par pretuzbrukuma neatļautu apturēšanu. CSKA pārtrauca četru zaudējumu sēriju, taču neuzvarēja piekto spēli pēc kārtas - 1:1 pret Mahačkalas "Anzhi". CSKA ar 37 punktiem 17 spēlēs gan joprojām ir Premjerlīgas līdere. 2. vietā ar 31 punktu 16 mačos ir "Rostov".

Šveices Superlīgā 90. minūtē zaudējumu piedzīvoja "Sion", kas savā laukumā ar Andri Vaņinu vārtos atzina "Thun" pārākumu. "Sion" ar 22 punktiem 17 cīņās ierindojas sestajā vietā. Beļģijā sesto spēli pēc kārtas neuzvarēja "Westerlo" (0-2-4, vārti 5:14), kas arī pēdējā minūtē zaudēja "Oostende". Eduards Višņakovs laukumā izgāja 86. minūtē. "Westerlo" ar 12 punktiem 17 mačos atrodas pēdējā pozīcijā.

Ukrainas Premjerlīgā pamatīgu sakāvi piedzīvoja Užhorodas "Hoverla", kas mājās ar 1:6 kapitulēja Doņeckas "Shakhtar". Vitālijs Jagodinskis laukumā pavadīja visas 90 minūtes. "Hoverla" neuzvarēja astoto spēli pēc kārtas (0-2-6, vārti 4:17) un ar tikai vienu uzvaru un desmit punktiem 15 spēlēs tabulā ieņem 12. vietu. Pirmajā aplī "Hoverla" Doņeckas komandai piekāpās ar 0:2, bet iepriekšējā sezonā zaudēja ar 1:4 un 3:7. Baltkrievijas kausa 1/4 finālā iekļuva Barisavas BATE, kas arī atbildes spēlē uzvarēja "Granit" – 3:1 un 8:1 summā. Kaspars Dubra laukumā bija visu spēli.

Krievijas Nacionālās līgas vadībā joprojām ir Orenburgas "Gazovik", kas ar 4:1 apspēlēja vienu no tiešajām konkurentēm Tulas "Arsenal" un svinēja piekto uzvaru pēc kārtas. Artūrs Zjuzins palika rezervē. Jau septīto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Astrahaņas "Volgar", kas bez savainotā Ivana Lukjanova pieveica "Baykal" (3:1). "Gazovik" ar 59 punktiem 24 spēlēs tuvāko sāncensi apsteidz par septiņiem punktiem, bet "Volgar" ar 44 punktiem ir ceturtajā vietā. Nacionālajā līgā tagad sācies ziemas pārtraukums un nākamās spēles tiks aizvadītas vien 12. martā.

Izmantotie resursi:
Анжи – ЦСКА 1 : 1 текстовая онлайн трансляция -...
Говерла 1:6 Шахтер / Украина. Премьер-лига, 16...
Календарь » Сезон » Официальный сайт » ФК БАТЭ