Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinboram sagrāve Poznaņā

Andrejs Siliņš

Šteinboram sagrāve Poznaņā
Pāvels Šteinbors
Foto: Onet.pl

Svētdien Polijas Ekstraklasē futbolā Latvijas vārtsarga Pāvela Šteinbora pārstāvētā Zabžes "Gornik" izbraukumā ar rezultātu 0:3 atzina Poznaņas "Lech". Zaudējumus piedzīvoja arī mūsējie Ukrainā un Itālijā.

Iepriekšējā kārtā Šteinbors ielaida vārtus pret Denisu Rakelu, bet komanda izcīnīja uzvaru ar 2:1. Šodien čempionāta 17. kārtas mačā "Gornik" viesojās Poznaņā, kur saskārās ar "Lech" uzbrukuma arsenālu. Pretieročus tam rast neizdevās, un Šteinbors bija spiests kapitulēt trīs reizes - 0:3.

Tas bija pirmais zaudējums pēc diviem panākumiem un neizšķirta pēdējās trijās spēlēs. Pēc šī zaudējuma "Gornik" noslīdēja uz piekto pozīciju turnīra tabulā. Tiesa, tikpat (28) punkti ir arī ceturtajā vietā esošajai "Jagiellonia", bet otrajā un trešajā vietā esošajām "Šlask" un "Wisla" ir tikai par punktu vairāk.

Šteinbors bijis laukumā visās 17 komandas spēlēs šajā sezonā. Nākamo maču komandai jāaizvada piektdien mājās pret Varšavas "Legia", kas atrodas līderpozīcijās.

Ukrainas čempionāta 12. kārtas spēlē Latvijas aizsarga Vitālija Jagodinska pārstāvētā "Hoverla" viesos piekāpās pastarītei "Karpaty" ar minimālu 0:1. Jagodinskis laukumā bija visu spēles laiku. Šosezon Jagodinskis devies laukumā visos mačos, bet komanda ar deviņiem punktiem ir 11. pozīcijā 14 komandu konkurencē. "Karpaty" ieguvusi par trim punktiem vairāk, taču atņemtu deviņu punktu dēļ atrodas pēdējā vietā.

Itālijas 3. līgas mačā "AlbinoLeffe" ar rezultātu 0:3 mājās piekāpās "Giana Erminio". Zaudētāju rindās 19 gadus vecais daugavpilietis Sergejs Vorobjovs laukumā devās jau sestajā minūtē un aizvadīja visu atlikušo spēles gaitu.