Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Vaņins un "Sion" izlaiž uzvaru, pēc ilgāka laika spēlē Verpakovskis

Vaņins un "Sion" izlaiž uzvaru, pēc ilgāka laika spēlē Verpakovskis
Andris Vaņins
Foto: bick.ch

Šodien spēli aizvadījis ne tikai Aleksandrs Cauņa, bet arī vairāki citi mūsu futbola leģionāri. Andra Vaņina "Sion" pēdējās minūtēs izlaida uzvaru pret "Zurich" (2:2), savukārt Azerbaidžānā pēc ilgāka laika spēlējis Māris Verpakovskis, kurš 2. puslaika vidū uznāca uz maiņu "Baku" zaudētajā mačā.

Andra Vaņina pārstāvētajai "Sion" pēc 1:4 pagājušajā kārtā viesos pret Bāzeli šodien ļoti bija nepieciešams atgūties un mājās pārspēt "Zurich". Tas neizdevās, atkal ciešot sāpīgu neveiksmi. Jau pirmajās 26 minūtēs Siona panāca 2:0 savā labā un līdz pārtraukumam Vaņinam nopietna darba nebija. Tiesa, uzreiz pēc pārtraukuma "Zurich" vienus vārtus atspēlēja, un slidenais 2:1 noturējās līdz pašām beigām. 87. minūtē Vaņins laicīgi pameta vārtus, neļaujot pretiniekam pirmajam būt pie bumbas, lai izmantotu izgājienu viens pret vienu. Tomēr diemžēl kompensācijas laika 2. minūtē "Zurich" guva vārtus pēc stūra sitiena (bumba no maza attāluma lielā ātrumā pārlidoja Vaņinam pāri galvai), un "Sion" izlaida uzvaru (2:2), nespējot nopietni pietuvoties līderēm "St.Gallen" un "Grasshopper", kuras rītvakar spēlēs savā starpā kārtas centrālajā mačā.

Šveices Superlīgas tabula

VKlubsSP
1FC St Gallen1024
2Grasshopper-Club1023
3FC Sion1121
4FC Basel 18931118
5BSC Young Boys1116
6FC Thun1113
7FC Lausanne-Sport1112
8FC Zürich1110
9FC Luzern119
10Servette FC112

Māra Verpakovska un Denisa Ivanova "Baku" Azerbaidžānas čempionātā šodien viesos ar 0:1 zaudēja "Sumqayit". Pēc ilgāka laika pie teikšanas tika Verpakovskis, kurš nāca laukumā 66. minūtē jau pie 0:1, nespējot palīdzēt komandai glābties no zaudējuma. Ivanovs nebija pieteikts. Lai gan "Baku" tikai šodien piedzīvoja pirmo zaudējumu, ar bilanci 1-3-1 mūsējo komanda ieņem 9. vietu 12 komandu konkurencē.

Vārtsargs Pāvels Davidovs šodien "Sūduvas" sastāvā cīnījās pret Lietuvas čempionāta vicelīderi "Žalgiri", piedzīvojot zaudējumu ar 1:2. Pirmos vārtus pretinieki guva ar 11 metru soda sitienu - Davidovs sitiena virzienu uzminēja, tomēr nespēja bumbu atvairīt. "Sūduva" saglabā 3. vietu, taču Māra Eltermaņa un Valērija Čistjakova "Kruoja" atpaliek tikai par diviem punktiem.

Citā spēlē Lietuvā čempione un līdere "Ekranas" uzņēma Igora Kozlova un Intara Kirhnera "Šiauliai". "Ekranas" uzvarēja ar 3:0 un saglabāja četru punktu pārsvaru pār "Žalgiri". Pirmos vārtus šai mačā iesita bijušais "Liepājas metalurga" uzbrucējs Kavaļausks. Abiem latviešu futbolistiem pilna spēle.

Kārtējo neveiksmi Ukrainas Premjerlīgā piedzīvojusi Ivana Lukjanova Zaporožjes "Metallurg", kas viesos ar 0:5 cieta sagrāvi pret "Kryvbas". Lukjanovs palika rezervē, bet "Metallurg" ar bēdīgu 0-2-8 bilanci turpina atrasties stabilā pēdējā vietā 16 komandu konkurencē.


, 2012-09-30 21:06, pirms 12 gadiem
Lukjanova tiims ardaas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-09-30 21:20, pirms 12 gadiem
A kas Lukjanovam, ka vienā mačā te bija līderis, bet tagad jau paliek rezervē?
, 2012-09-30 23:45, pirms 12 gadiem
Brīnos, kāpēc Lukjanovu nelaiž pie teikšanas, ja rezultāti ir tik briesmīgi un viņš sevi pierādīja debijā. Tas nu tiešām nav skaidrs.
, 2012-09-30 23:46, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Andra akcijas strauju krīt
Nesaskatu tam iemeslu. Komanda lieliski sāka sezonu, bet loģiski, ka agri vai vēlu nāk arī neizšķirti un zāģi. Un ne jau tikai Vaņins ir pie vainas, bet gan visa komanda kopā.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.