Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

"QPR" treneris domā par Gorkšu 1. kārtas kontekstā

"QPR" treneris domā par Gorkšu 1. kārtas kontekstā
"QPR" treneris Ians Douvijs
Foto: Professional Sport

Latviešu futbolists Kaspars Gorkšs varētu palīdzēt "QPR" jau Čempionāta pirmās kārtas spēlē pret "Barnsley" - šādu mājienu devis treneris Ians Douvijs.

Douvijs: "Tas ir lieliski, ka Kaspars jau tagad varēja spēlēt [runa ir par draudzības spēli pret "Kilmarnock" (0:1)]. Viņš būs liels palīgs mūsu komandai, par to nav šaubu. Deimons Stjuarts ir diskvalificēts uz pirmās kārtas maču pret "Barnsley", tā ka tas ir svarīgi, ka mums ir arī citas opcijas aizsardzībā."

Stjuarts ir Jamaikas izlases aizsargs (37 spēles izlasē) un pagājušajā sezonā aizvadīja 35 mačus "QPR" sastāvā - visvairāk no visiem aizsargiem.

Runājot par vakardienas zaudēto spēli pret "Kilmarnock" Douvijs sacīja: "Esmu diezgan apmierināts ar sniegumu. Mums bija ļoti daudz iespēju iesist, taču mēs dārgi samaksājām par vienu neveiksmīgu momentu pirmajā puslaikā. Gribēju vairāk kreativitātes no spēlētājiem, un vakar es to sagaidīju - mums bija 18 sitieni pa vārtiem pirmajā puslaikā vien, un četri no tiem bija izgājieni viens pret vienu! Mēs dominējām, un mums bija jāuzvar."

Tagad "QPR" ir devusies uz Itāliju, kur sestdien aizvadīs pārbaudes spēli ar Veronas "Chievo", kura šajā sezonā atgriezīsies A Sērijā. Savukārt jau 9. augustā "QPR" sāks jauno Čempionāta sezonu ar maču pret "Barnsley".

Saistītie raksti:
Gorkšs debitē "QPR"
Gorkša pāreja noslēgusies

Izmantotie resursi:
qpr.vitalfootball.co.uk


, 2008-07-30 10:54, pirms 16 gadiem
nu ko visi latvieshi tagad fano par QPR un nedaudz mazaak par Blackpool un esam jaunaas latviesha gaidaas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: gurgucis
, 2008-07-30 10:57, pirms 16 gadiem
gurgucis rakstīja: pievienojies..un beidz fanot par audu...

Kas tev ir pret Audu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-07-30 12:33, pirms 16 gadiem
Nez es veel joprojaam turpinashu intereseeties par Blackpool ,bet par gorkshu protams arii
, 2008-07-30 14:41, pirms 16 gadiem
riebeklis rakstīja: ar sho jaasaprot, ka kaspars tiek uzskatiits kaa rezervists, t.i. 3ais CD??


Jā es arī tā sapratu!

Deimons Stjuarts ir diskvalificēts uz pirmās kārtas maču pret "Barnsley", tā ka tas ir svarīgi, ka mums ir arī citas opcijas aizsardzībā."

Tad Gorkšs būs vajadzīgs tikai tad ,kad kādam būs trauma?
, 2008-07-30 14:53, pirms 16 gadiem
Novēlu Gorkšam veiksmi un lai tik treneris laiž laukumā jau 1. spēlē! Būs Gorkšam laba iespēja pierādīt, ka viņš nav pelnījis sēdēt rezervē (ja jūs visi tā sakāt)!
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.