Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Lukjanovs pagarina līgumu ar "Volgar", Šabala neiztur pārbaudi Beļģijā

Lukjanovs pagarina līgumu ar "Volgar", Šabala neiztur pārbaudi Beļģijā
Ivans Lukjanovs (pa kreisi)
Foto: "Volgar"

Latvijas futbolists Ivans Lukjanovs pagarinājis līgumu ar Krievijas pirmās līgas klubu Astrahaņas "Volgar", savukārt beļģu mediji vēsta, ka Valērijs Šabala nav izturējis pārbaudes laiku "Waasland-Beveren" komandā.

Kā ziņo sporta aģentūra "BR-Sport Agency", Ivans Lukjanovs pagarinājis līgumu ar "Volgar" uz vienu sezonu. 28 gadus vecajam Latvijas pussargam šī būs ceturtā sezona Krievijas pirmajā līgā un trešā "Volgar" sastāvā.

2014./15. gada sezonā Lukjanovs izgāja laukumā 22 spēlēs, 16 reizes dodoties pamatsastāvā. Viņš izcēlās ar pieciem vārtu guvumiem un kopā ar komandu ieņēma septīto vietu 18 komandu konkurencē. No ceturtās vietas ieguvējas, kas varēja pārspēlēs cīnīties par vietu Premjerlīgā, "Volgar" atpalika par 12 punktiem.

Savukārt beļģu medijs "Voetbalnieuws" norāda, ka "Waasland-Beveren" pēc apmēram nedēļu ilgušām pārbaudēm nolēmis nepiedāvāt līgumu Valērijam Šabalam. Komandas galveno treneri Stijnu Vrevenu Latvijas izlases sākumsastāva uzbrucējs Šabala neesot pārliecinājis par savu lietderību.

Šabala iepriekšējo sezonu pavadīja Kiprā un Čehijā, taču šobrīd joprojām ir Beļģijas komandas "Club-Brugge" īpašumā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/br_socceragency...
'Waasland-Beveren bedankt voor speler van Club...


, 2015-06-30 11:23, pirms 9 gadiem
Welcome back to reality...
, 2015-06-30 12:56, pirms 9 gadiem
slikta ziņa Latvijas futbolam
zemās līgās spēlējošie, izlasē par finālturnīriem diez vai varēs cīnīties
, 2015-06-30 21:40, pirms 9 gadiem
Pirms gada, ka par Šabalu sacentās Club Brugge un Trabzonspor, tādi Beveren un Jablonec pat sapņot nevarēja, bet tagad pat par velti neņem... Viela pārdomām, cik ļoti over-rated ir Šabala uz doto brīdi. Paharam jāslēdz iekšā savi kontakti, lai izlases modeļa nr.1 uzbrucējs restartē karjeru! Varbūt tā pati Polija?
, 2015-06-30 22:03, pirms 9 gadiem
Superšabalam kartejaa bārda... Skontwl8 atgriezies kopaa ar artēmiju
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.