Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevs uzņems "Werder", komandas biedrs aizstāv Māliņu

Agris Suveizda

Rudņevs uzņems "Werder", komandas biedrs aizstāv Māliņu
Komandas biedri mierina Germanu Māliņu
Foto: http://by.tribuna.com

Vācijas Bundeslīgas sezona pamazām tuvojas beigām, un Latvijas izlases futbola Artjoma Rudņeva pārstāvētā "Hannover" joprojām nevar justies droša par vietas saglabāšanu augstākajā līgā. Šovakar plkst. 18:30 pēc Latvijas laika Rudņevu un "Hannover" gaida svarīga mājas spēle pret tiešo konkurenti Brēmenes "Werder".

Rudņevam un "Hannover" jāpārtrauc zaudējumu sērija

Vācijas Bundeslīgā savā starpā tiksies kaimiņienes gan kartē, gan turnīra tabulā - Artjoma Rudņeva pārstāvētā "Hannover" Lejassaksijas duelī uzņems Brēmenes "Werder". Abām komandām ir pa 29 punktiem 27 spēlēs, un tās atrodas attiecīgi 12. un 14. vietā. Bīstamajā zonā esošā "Hamburg" ir tikai piecu punktu attālumā.

"Nebijām pietiekami labi Hofenheimā (1:3) un pirms tam spēlējām slikti pret Dortmundes "Borussia" (0:3), bet neredzu iemeslu krist panikā. Domāju, ka spēlētāji lieliski apzinās, kādā situācijā atrodamies, un apzinās gaidāmo spēļu nozīmi. Esam spēlējuši pret visām augšgala komandām, bet mums nevajadzētu ļauties mānīgai drošības sajūtai," teica "Hannover" galvenais treneris Taifuns Korkuts.

Rudņevs pēc neilgas piespiedu pauzes laukumā atgriezās iepriekšējā kārtā, kad pret "Hoffenheim" devās pamatsastāvā un tika nomainīts 80. minūtē. Hannoveres rindās Rudņevs ir aizvadījis deviņas spēles (725 minūtes), kuru laikā guvis trīs vārtus. Sezonas pirmajā pusē "Hamburg" kreklā Rudņevs piedalījās septiņās cīņās, tikai vienu sākot sākumsastāvā un aizvadot tikai 172 minūtes. Hamburgas vienībā Rudņevs vārtus neguva.

Volodjko: "Germana kļūdas ir mūsu kļūdas"

Jau ziņojām, ka Baltkrievijas čempionāta pirmajā kārtā divas rupjas kļūdas pieļāva Germans Māliņš, kura pārstāvētā Borisovas BATE ar 0:2 zaudēja vienai no potenciālajām titula kandidātēm Soļigorskas "Shahter". BATE galvenais treneris Aleksandrs Jermakovičs nevēlējās publiski kritizēt Māliņu, un Latvijas izlases vārtsargu aizstāvēja arī pussargs Aleksandrs Volodjko.

"Germanam tas ir šoks! Bet vārtus ielaiž un gūst komanda. Punkti turnīra tabulā nedalās atsevišķi pa vārtsargiem, aizsargiem vai uzbrucējiem. Punktus nopelna visa komanda. Germana kļūdas ir mūsu kļūdas! Mēs viņu uzmundrinājām, nekādu pārmetumu uz viņa pusi nebija," sacīja Volodjko.

Šorīt spēli paguvis aizvadīt Krasnojarskas "Yenisey", kas ar rezultātu 1:0 savā laukumā uzvarēja Dzeržinskas "Khimik" (1:0). Oļegs Laizāns laukumā izgāja 64. minūtē, bet "Yenisey" ar 36 punktiem 28 spēlēs Krievijas pēc spēka otrās līgas tabulā ieņem pagaidu desmito vietu. Lietuvā Klaipēdas "Granitas" ar Mihailu Ziziļevu rezervē sagrāva Alītas "Dainava" (5:0).

Krievijas pēc spēka otrajā līgā plkst. 16:00 pēc Latvijas laika ir gaidāms Ivana Lukjanova Volgogradas "Rotor" un Artūra Zjuzina un Aleksandra Koliņko Kaļiņingradas "Baltika" duelis. 19:00 Polijā spēkosies Zabžes "Gornik" un Bjalistokas "Jagiellonia", taču Pāvels Šteinbors (lauzts vaiga kauls) un Roberts Savaļnieks ilgāku laiku nav iekļuvuši komandas pieteikumā.

Šodien spēle gaidāma arī Vladimira Kameša (15:00, "Neftekhimik"), Andreja Kovaļova (15:00, "Dacia"), Igora Tarasova un Ģirta Karlsona (16:00, "Neman"), kā arī Daniila Turkova (13:30, GKS) un Artūra Vaičuļa (14:00, "Kruoja") klubiem.

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...
Bundesliga - official website
Live scores, results, fixtures, tables,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-03-30 14:25, pirms 10 gadiem
latgalestauretajs rakstīja: Liekaas Latvijas virsliigas speeles ir interesantaakas.
Vakar apskatoties to Balkrievijas līgas futbola spēles apskatu man tiešām tāds viedoklis radās!!!
Vismaz spēle starp BFC Daugavpils vs FK Liepāja bija tehniksi sakarīgāka.
Starp BATE un to Shahter - izskatījās, ka aizsardzība ir galīgi švaka un spēlētāji skrien tikai tāpēc, ka Lukašenko tā ir licis!!!
Protams - jāatzīmē fakts, ka tā bija pirmā Balkrievijas sezonas spēle, un atceroties spēli starp FK Liepāja un FS/Metta LU arī varēja redzēt daudz brāķu laukumā tehniskajā ziņā un arī taktiskajā, bet pie mums vismaz lietas pēc vakardienas iet uz labo pusi!!!

  +1 [+] [-]

, 2014-03-30 14:47, pirms 10 gadiem
Komandas biedri rīkojas pareizi. Šādos brīžos viņiem jāuzmundrina un jāizvelk Māliņš, jo jau nākamajā mačā Māliņš var izvilkt viņus. Tas ir komandas darbs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-03-30 17:28, pirms 10 gadiem
Ruudijam shodien banka jaaieliek, savaadak peec ires beigam, bus jalasas atpakal uz HSV! Par Rudnevu un Hannoveri!!!!!

     [+] [-]

, 2014-03-30 19:29, pirms 10 gadiem
djimanti rakstīja: Ruudijam shodien banka jaaieliek, savaadak peec ires beigam, bus jalasas atpakal uz HSV! Par Rudnevu un Hannoveri!!!!!
Hamburg direktors jau izteicās, ka ņems Rudņevu pie sevis pēc īres termiņa beigām.