Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Černomordijs iet uz maiņu "Lech" pirmajā komandā, poļi pārāki pār ukraiņiem

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Černomordijs iet uz maiņu "Lech" pirmajā komandā, poļi pārāki pār ukraiņiem
Aleksandrs Fertovs "Korona" treniņā
Foto: korona-kielce.pl

Šodien notika uzreiz trīs pārbaudes spēles futbolā, kurās mūsu futbolistu pārstāvētās Polijas komandas tikās ar Ukrainas komandām. Visos dueļos uzvarēja poļu klubi.

Aleksandrs Fertovs līgumu ar Polijas Ekstraklases klubu Kieļces "Korona" parakstīja sestdien, bet jau pirmdien viņš ar jauno komandu ieradās treniņnometnē Turcijā. Pēc pāris dienu intensīviem treniņiem "Korona" šodien aizvadīja pirmo pārbaudes spēli, tiekoties ar Ukrainas Premjerlīgas komandu "Zorya" (no Luhanskas), kas savā līgā ieņem augsto 6.vietu. Fertovs bija viens no diviem futbolistiem, kuru pārtraukumā nenomainīja, bet "Korona" 79. un 81.minūtē izrāva uzvaru ar rezultātu 2:0. Arī Fertovam pie 0:0 bija iespēja, taču tā palika neizmantota.

Eduarda Višņakova Hožuvas "Ruch" pārbaudes spēlē ar 1:0 uzvarēja Mariupoles "Illichivets", kas Ukrainas Premjerlīgā ieņem pēdējo vietu. Šoreiz "Ruch" spēlēja ar vienu izvirzīto uzbrucēju - 1.puslaikā Gžegožs Kusviks, bet 2.puslaikā viņa konkurents Višņakovs. Vienīgos vārtus "Ruch" guva 1.puslaikā, bet Višņakova momentu neitralizēja "Illichivets" vārtsargs.

Visbeidzot treknu punktu Polijas komandu pārākumam pār Ukrainas komandām pielika Poznaņas "Lech" un Harkovas "Metalist" (4.vieta Ukrainas Premjerlīgā). "Lech" sasita savu pretinieci ar 5:0, un uzvarētāju rindās 75.minūtē pie 4:0 uz maiņu uznāca mūsu centra aizsargs Antonijs Černomordijs. "Lech" tā bija pirmā spēle otrajā treniņnometnē Turcijā, un Černomordijs joprojām sezonai gatavojas pirmās komandas sastāvā.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-30 13:49, pirms 9 gadiem
Fertovam labs sākums Polijā un arī Černomordija sakarā vismaz pagaidām viss izskatās cerīgi. Tas nu būtu patiesi vareni 1996. gadā dzimušam spēlētājam tikt Lech pirmajā komandā.