Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

I.Tarasovs uz Azerbaidžānu, Karlsona "Inter" sakaujas ar "Sturm"

I.Tarasovs uz Azerbaidžānu, Karlsona "Inter" sakaujas ar "Sturm"
Igors Tarasovs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas izlases kandidāts Igors Tarasovs mēģina atrast sev klubu Azerbaidžānā. Ļoti iespējams, ka viņš pievienosies Andrejs Rubina pārstāvētajam "Simurq". Ar kautiņu noslēgusies Ģirta Karlsona pārstāvētā Baku "Inter" pārbaudes spēle pret Grācas "Sturm".

Centra pussargs Igors Tarasovs (23) šobrīd pārbaudās Azerbaidžānā. Sākumā viņš mēģināja tikt Baku "Inter" rindās, tomēr pārbaudi šajā vienībā neizturēja. Šodien viņš jau uzvilka "Simurq" komandas kreklu, dodoties laukumā pārbaudes mačā pret Vācijas 3. Bundeslīgas klubu "Offenbach". Tarasovs laukumā devās jau no pirmās minūtes, un piedalījās vienīgajā savas komandas vārtu guvumā. Viņa spēcīgo sitienu vārtsargs atvairīja, bet Igora partneris bumbu ieraidīja vārtos. Zaudējums ar 1:2. Andrejs Rubins pamatsastāvā nespēlēja.

Tarasovs visu līdzšinējo karjeru pavadījis "Skonto" sistēmā, tiekot arī pie izsaukuma uz Latvijas izlasi.

Ne tik mierīgi noslēdzās Baku "Inter" pārbaudes mačs ar Austrijas vienību Grācas "Sturm". Mačs tā arī netika pabeigts, jo austriešu komandas galvenais treneris pāris minūtes pirms cīņas noslēguma lika saviem futbolistiem atstāt laukumu. Kāds no "Inter" spēlētājiem visa mača garumā spēlējis ļoti rupji, taču, "Sturm" galvenā trenera skatījumā, pelnīto noraidījumu tā arī nav saņēmis. Vēl vairāk, mača izskaņā komandu starpā sācies arī kautiņš, kurā iesaistījušies abu klubu galvenie treneri. Ģirts Karlsons arī šajā pārbaudes spēlē laukumā devās uz maiņu.

Daniils Turkovs, kā ziņo ungāru mediji, karjeru turpinās Ungārijas vienībā "ZTE".

Izmantotie resursi:
Azerisport.com - Все об Азербайджанском спорте
Kleine Zeitung


, 2012-01-30 23:54, pirms 12 gadiem
Neuzskatu Azerbaidžānu par pareizo virzienu, kur doties jaunajiem spēlētājiem. Veterāni, jā, var normāli nopelnīt un uzspēlēt salīdzinoši normālā līmenī, bet jauniem spēlētājiem ar ambīcijām būtu jālūkojas rietumu virzienā. Tarasovs Skonyo līmeni vēl pāraudzis noteikti nebija, bet līgums cauri. Cerams, ka, ja pāries uz Simurq, tad tur nepazudīs kā to izdarīja Grebis. Lai veicas!
, 2012-01-31 10:41, pirms 12 gadiem
Tur jau tā lieta, ja varētu palikt Skonto un nodrošināt normāli ģimeni, tad gan jau vēl paliktu. Skonto šobrīd nav piemērots klubs pieaugušajiem spēlētājiem, kam ir ģimenes, jo izdevumi aug, bet algas ne...

tādēļ saprotams, ka spēlētāji, kas netiek vismaz Polijā meklē laimi Azeros, jo kkā nauda jāpelna
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.