Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Krjauklis pievienojas mūsu leģionāru pulkam Azerbaidžānā

Krjauklis pievienojas mūsu leģionāru pulkam Azerbaidžānā
Ritus Krjauklis
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas izlases futbolists Ritus Krjauklis parakstījis divu gadu līgumu ar šobrīd vienu no spēcīgākajām Azerbaidžānas čempionāta komandām Baku "AZAL".

24 gadus vecais aizsargs Ritus KRJAUKLIS janvāra vidū devās atrādīties Azerbaidžānas futbola klubam Baku "AZAL". Kopā ar to mūsu valstsvienības futbolists šobrīd turpina aizvadīt treniņnometni Turcijā un vakar vienojies ar "AZAL" par divu gadu līgumu, ziņo šīs komandas mājas lapa. Ar 19 mačos izcīnītajiem 34 punktiem "AZAL" patlaban Azerbaidžānas čempionātā ieņem 3. vietu. Turnīrs pēc ziemas pārtraukuma atsāksies 12. februārī, bet "AZAL", gatavojoties sezonas otrajai daļai, vēl paredzēta viena pārbaudes spēle Turcijā - pret vācu "Wolfsburg" rezerves komandu.

Līdz šim Krjauklis pārstāvējis tikai Latvijas komandas - Daugavpils "Dinaburg" un FK "Ventspils". Latvijas izlasē aizsargs aizvadījis astoņus mačus. Azerbaidžānas čempionātā šobrīd maizi pelna četri mūsu futbolisti - neskaitot Krjaukli, arī Ģirts Karlsons ("Inter"), Andrejs Rubins ("Karabakh") un Pāvels Doroševs ("Gabala"), savukārt "Baku" klubu vada Latvijas izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs. Kamēr pirmie trīs minētie futbolisti ir izlases dalībnieki, Doroševs valstsvienības treneru interesi nav izpelnījies jau labu laiku, neskatoties uz veiksmīgo sniegumu Azerbaidžānā. Vakar azerisport.com publicētajā sarunā ar Doroševu mūsu vārtsargs izteicis cerību, ka situāciju varētu uzlabot fakts, ka Starkovs nu strādās Azerbaidžānā un Doroševa sniegumu varēs novērtēt uz vietas.

Izmantotie resursi:
Azalpfc.az
Azerisport.com - Все об Азербайджанском спорте


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-01-30 11:49, pirms 13 gadiem
Kurš LV aģents strādā Azerbaidžānā?
, 2011-01-30 11:59, pirms 13 gadiem
Vismaz var nopelnīt!!!
, 2011-01-30 12:08, pirms 13 gadiem
Domāju, ka ļoti pozitīvi. Līmenis augstāks. Lai Ritum veicas Azerbaidžānā. Pārbaudes laikā sevi apliecināja labi un vēl guva vārtus. Pēdējā laikā daudz Latvijas spēlētāju pārceļas uz ārzemēm. Priecājos, ka nepiepildījās tas, ko te daudzi teica, ka Ritus pāriešot uz Daugavu. Vēlreiz saku, ka tas ir viņa brālis Rolands. Lai veicas.
, 2011-01-30 12:54, pirms 13 gadiem
Tagad ar Starkovu mūsējos uz turieni gandrīz vai ar vagoniem vedīs
Žēl, ka nav tendence tikt kādu R-Eiropas valstu čempionātos (Dānija, Austrija, Beļģija).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-01-30 14:12, pirms 13 gadiem
Interesanti, Starkovs panemis lidzi savu miluli Pereplotkinu!!!
, 2011-01-30 16:32, pirms 13 gadiem
anjo rakstīja: Žēl, ka nav tendence tikt kādu R-Eiropas valstu čempionātos (Dānija, Austrija, Beļģija).
Vēlme ir iespēju un atbilstības attiecīgu klubu līmenim nav.
, 2011-01-31 20:29, pirms 13 gadiem
Kaapeec nav ieraxtiits, ka Ritus paarstaaveejis arii FK "Ilūkste"????
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-02-01 22:02, pirms 13 gadiem
Tas ir labi, zinot izlases problēmas ar malējiem aizsargiem Ritus pamazām varētu tikt pat izlases pamatsastāvā! Ceru gan, ka arī Hščanovičam tiks dota iespēja.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.