Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņins paliek rezervē, "Zürich" ielaiž trīs, taču neiedomājamā veidā spēj izglābties

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Vaņins paliek rezervē, "Zürich" ielaiž trīs, taču neiedomājamā veidā spēj izglābties
"Zürich" futbolisti
Foto: Keystone/FCZ

Šveices kausa ceturtdaļfinālā fantastiska galotne padevās "Zürich" komandai, kas pēdējās astoņās minūtēs guva trīs vārtus un ar 4:3 pārspēja "Thun".

Spēli mājiniece iesāka ļoti neveiksmīgi, jau 24. minūtē nonākot iedzinējos ar 0:2. 51. minūtē "Zürich" vienus vārtus atguva, tomēr 13 minūtes līdz mača pamatlaika noslēgumam "Thun" atguva divu vārtu pārsvaru - 3:1. Likās jau, ka "Thun" novedīs spēli līdz drošai uzvarai un iekļūs Šveices kausa pusfinālā, tomēr "Zürich" ar diviem Mihaela Fraja un Rasmusa Tēlandera precīziem raidījumiem pašā cīņas noslēgumā no rezultāta 1:3 panāca 4:3.

Uzvarētāju komandas vārtsargs Andris Vaņins šovakar tika atpūtināts.

Līdzīgi bija ar pašreizējās Polijas kausa ieguvējas Gdiņas "Arka" pamatvārtsargu Pāvelu Šteinboru, kurš palika rezervē, kamēr "Arka" kausa ceturtdaļfināla atbildes spēlē nospēlēja 1:1 ar Glogovas "Chobry". Divu spēļu summā "Arka" bija pārāka ar 3:1.