Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šabalam smags zaudējums, Cigaņikam neizšķirts pret "Barcelona" U19 komandu

Rolands Eliņš

Šabalam smags zaudējums, Cigaņikam neizšķirts pret "Barcelona" U19 komandu
Valērijs Šabala
Foto: Miedzlegnica.eu

Polijas pirmajā līgā sakāvi 1:4 piedzīvoja Valērijs Šabala un "Miedz", bet Andrejs Cigaņiks "Bayer" U19 komandas sastāvā cīnījās neizšķirti pret "Barcelona" jaunajiem spēlētājiem UEFA Jaunatnes līgā.

Polijas pirmās līgas klubs "Miedz" paziņojis, ka no tās rindām uz Latvijas izlasi izsaukts Valērijs Šabala, kurš iepriekšējā sasaukumā atzīmējās ar neizšķirtu nesošajiem vārtiem pret Turciju. Klubā gan viņam tik labi neklājās un stabilu vietu pamatsastāvā septembrī nebija izdevies iekarot, arī pirmie vārti vēl nav gūti. Šodienas mačā pret Sosnoveces "Zaglebie" viņš bija sākumsastāvā, darot to otro reizi savā pagaidām īsajā "Miedz" karjerā.

Šabalam labākā iespēja gūt vārtus bija pirmā puslaika izskaņā, kad teicami nospēlēja pretinieku vārtsargs, bet otrā puslaika sākumā Šabala neveiksmīgi "aizķērās" ātrā uzbrukuma ievadā un noslāpēja to. Tikmēr "Zaglebie" pēc 1:0 pirmajā puslaikā guva vēl trīs vārtus un sagrāva "Miedz" ar 4:1, bet Šabala tika nomainīts 75. minūtē, īsi pirms ceturto vārtu ielaišanas.

"Miedz" Polijas pirmajā līgā ieņem 13. vietu 18 komandu konkurencē, tiesa, situācija tabulā vēl ir ļoti blīva, un tā pati "Zaglebie" ar tikai trim punktiem vairāk ir sestajā vietā. Jāpiemin, ka arī Polijas Ekstraklases klubi "Cracovia" un "Korona" nav "nocietušies" pirms LFF oficiālā kandidātu saraksta publiskošanas un paziņojuši par Denisa Rakela, Aleksandra Fertova un Vladislava Gabova saņemtajiem izsaukumiem uz izlasi. "Jagiellonia" to izdarījusi nav, taču nav iemesla domāt, ka arī Igors Tarasovs nebūtu kandidātu sarakstā.

Savukārt UEFA Jaunatnes līgā Leverkūzenes "Bayer" U19 sastāvā Andrejs Cigaņiks cīnījās pret "Barcelona" U19 komandu. Cigaņiks devās sākumsastāvā un nospēlēja visas 90 minūtes pret zvaigžņoto Katalonijas klubu, turklāt arī izvairījās no zaudējuma - 89. minūtē viņa komandas biedrs guva vārtus un panāca neizšķirtu 1:1. E grupā "Bayer" līdz ar to saglabā pirmo vietu, jo pirmajā mačā ar 1:0 pieveica BATE, bet "Barcelona" spēlēja neizšķirti ar "Roma".

Izmantotie resursi:
MKS Miedź Legnica - oficjalny serwis klubu ::...
Miedź Legnica - Zagłębie Sosnowiec LIVE! Na...
The official website for European football –...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-29 22:54, pirms 9 gadiem
Kas ar to Šabalu ir? Klubus maina biežāk kā zeķes..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-30 12:09, pirms 9 gadiem
san4ito rakstīja: Kas ar to Šabalu ir? Klubus maina biežāk kā zeķes..
Uzpūsta zvaigzne.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja