Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Portāls: Gutkovskis - Polijas līgas aizvadītās kārtas labākais futbolists

Rolands Eliņš

Portāls: Gutkovskis - Polijas līgas aizvadītās kārtas labākais futbolists
Vladislavs Gutkovskis
Foto: WP SportoweFakty / Agnieszka Skórowska

Latvijas uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis pēc vakar gūtajiem diviem vārtiem Polijas Ekstraklases mačā atzina, ka pirmajos vārtos palīdzējusi pretinieku vārtsarga kļūda, bet krekla novilkšana pēc otrajiem vārtiem, par ko saņemts brīdinājums, bijusi spontāna rīcība. Viņa veikumu poļu portāls "Sportowe Fakty" novērtējis ar aizvadītās spēļu kārtas labākā futbolista godu.

„Šis bija mūsu komandas labākais mačs šosezon,” pēc uzvaras pār Gdaņskas „Lechia” sacīja Vladislavs Gutkovskis. „Patīkami, ka es arī tajā piedalījos. Par gūtajiem vārtiem? Pirmajos vārtos nedaudz palīdzēja pretinieku vārtsargs, kuram bumba izgāja starp kājām.”

„Savukārt otrajā puslaikā gaidījām uz iespējām pretuzbrukumos,” turpināja Gutkovskis. „Vienā no šajām iespējām arī izdevās panākt savu un gūt vārtus, palielināt pārsvaru. Tas gan nenozīmēja, ka atslābināšanos mūsu rindās. „Lechia” vienus vārtus atguva un līdz pašām mača beigām bija intriga par mača uzvarētāju.”

Gutkovskis pēc otrā vārtu guvuma uzreiz arī nopelnīja dzelteno kartīti par formas krekla novilkšanu, un viņš poļu medijiem savu vainu atzina: „Jā, novilku kreklu. Tas sanāca pilnībā spontāni. Tādā veidā paudu prieku par saviem diviem vārtiem pret tik spēcīgu komandu kā Gdaņska.”

Gutkovskim un viņa pārstāvētajai „Termalica Bruk-Bet” vienībai nākamais mačs paredzēts desmitajā septembrī pret Čempionu līgas grupu turnīru sasniegušo Varšavas „Legia”. Savukārt šajā kārtā Gutkovskis izpelnījies Polijas sporta portāla „Sportowe fakty” atzinību un nosaukts par Ekstraklases septītās kārtas labāko futbolistu. Šosezon viņš guvis jau četrus vārtus Ekstraklasē un dala otra rezultatīvākā spēlētāja godu visā līgā.

"Sportowe Fakty" saviem lasītājiem atgādinājis, ka Gutkovskis tāpat kā Deniss Rakels sākotnēji nav spējis uzreiz nostabilizēties Polijas līgā pēc Latvijas atstāšanas, taču pēc vairāku mēnešu iejušanās sācis parādīt savas spējas. Portāls arī uzsver savu pārliecību, ka šī nebūs pēdējā reize, kad Gutkovska vārds vietējā čempionātā izskanēs ļoti skaļi.

Izmantotie resursi:
Bruk-Bet Termalica. Vladislavs Gutkovskis: Nasz...
Piłkarz 7. kolejki. "Biały Lukaku" Gutkovskis -...

  +1 [+] [-]

, 2016-08-29 14:27, pirms 8 gadiem
nu lai taa buutu

  +1 [+] [-]

, 2016-08-29 21:34, pirms 8 gadiem
Savu laiku Tamaz Pertia daudz ieguldija saja futbolista, un rekur Malacis Gutja.