Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Tarasova "Giresunspor" zaudē un izstājas no cīņas par Turcijas Superlīgu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Tarasova "Giresunspor" zaudē un izstājas no cīņas par Turcijas Superlīgu
"Eskişehirspor" pret "Giresunspor"
Foto: fanatik.com.tr

Šovakar tika aizvadīta atbildes spēle Turcijas Superlīgas pārspēļu pusfinālā, kurā "Eskişehirspor" komanda ar 1:0 pārspēja Igora Tarasova "Giresunspor", divu spēļu summā uzvarot ar 4:3 un iekļūstot pārspēļu finālā.

Pirmajā spēlē "Giresunspor" neizdevās pilnībā izmantot sava laukuma priekšrocības - neizšķirts 3:3. Tas nozīmēja, ka šovakar "Giresunspor" derēja tikai uzvara vai arī rezultatīvs neizšķirts.

Spēles rezultātu jau devītajā minūtē atklāja "Eskişehirspor", padarot viesu uzdevumu vēl grūtāku. Rezultāts vairs nemainījās un "Eskişehirspor" svinēja uzvaru spēlē ar 1:0, kā arī divu spēļu summā ar 4:3, iekļūstot Turcijas Superlīgas pārspēļu fināla kārtā.

Igors Tarasovs šovakar gan nebija pieteikts "Giresunspor" komandas sastāvā. Šosezon Latvijas futbolists sava kluba rindās bija piedalījies 15 spēlēs (1350 minūtes), gūstot divus vārtus, kā arī atdodot vienu rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
TFF 1. Lig Puan Cetveli ve Fikstürü 2016-2017...
https://www.transfermarkt.com/igors...

     [+] [-]

, 2017-05-29 23:33, pirms 7 gadiem
Hujova

     [+] [-]

, 2017-05-30 00:27, pirms 7 gadiem
Ndeki rakstīja: Hujova
jopt