Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kalašņikovs jau pēc astoņām kārtām atlaists no Narvas "Trans"

Ints Megnis
Ints Megnis

Kalašņikovs jau pēc astoņām kārtām atlaists no Narvas "Trans"
Dmitrijs Kalašņikovs. Foto: fctrans.ee

Latvijas futbola speciālists Dmitrijs Kalašņikovs jau pēc astoņām spēļu kārtām atlaists no Igaunijas vienības Narvas "Trans" galvenā trenera amata, kaut vienība šobrīd kopvērtējumā atrodas ceturtajā vietā.

Kalašņikovs amatā stājās šī gada sākumā. Pirmajās astoņās šīs sezonas kārtās "Trans" komanda guvusi trīs uzvaras, trīs reizes spēlējusi neizšķirti un divreiz zaudējusi, kas ļāvis tikt pie 12 punktiem. Trešajā vietā esošā "Paide" ir vien divu punktu attālumā, bet līderes "Flora" un "Levadia" jau aizbēgušas attiecīgi 12 un 9 punktus tālu. Tāpat Narvas komanda pagājušajā nedēļā sasniedza Igaunijas kausa ceturtdaļfinālu.

"Vadība nepiekrita viedoklim par kluba attīstību," īsi Kalašņikova atlaišanu komentējis "Trans" prezidents Nikolajs Burdakovs.

"Tas ir futbols. Paldies līdzjutējiem un visiem, kuri atbalstīja komandu. Domāju, ka atstāju to labā stāvoklī visās nozīmēs - gan čempionāta tabulā, gan kausā," paudis Kalašņikovs. "Uzskatu, ka savu darbu pildīju, tomēr šādi gadās."

Kalašņikovs trenera karjeru sāka jau 20 gadu vecumā "Liepājas metalurga" sistēmā, ilgstoši strādājot arī ar bērnu un jauniešu komandām. 2012. gadā viņš vairākus mēnešus bija titulētās komandas galvenais treneris, vēlāk strādājot arī citā Liepājas komandā "Varavīksne" un pusotru gadu bija "Jelgavas" treneru kolektīvā. Savukārt pērn no janvāra līdz augustam speciālists strādāja tā brīža Latvijas čempionē Jūrmalas "Spartaks", vairākos periodos, kad komanda bija bez galvenā trenera, pildot arī šos pienākumus.

Pagājušajā Igaunijas čempionāta sezonā pirmās trīs komandas šķīra tikai trīs punkti, bet ceturtajā pozīcijā palikusī "Trans" čempionei Nemmes "Kalju" jau zaudēja 25 punktus.

Izmantotie resursi:
«Нарва Транс» разорвал контракт с Дмитрием...

  +1 [+] [-]

, 2019-04-29 16:18, pirms 5 gadiem
Vai kāds no Latvijas žurnālistiem apmeklēja ''Trans'' spēli, kamēr to vadīja Kalašņikovs?

     [+] [-]

, 2019-04-30 00:15, pirms 5 gadiem
Diez vai!