Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Alksnājs

Kamešs iesit uzvarā pret Lukjanovu, Rakels un Bulvītis nespēlē

Kamešs iesit uzvarā pret Lukjanovu, Rakels un Bulvītis nespēlē
Vladimirs Kamešs
Foto: FC Enisey, Deniss Prihodko

Vladimirs Kamešs un ''Enisey'' turpina cīņu par Krievijas Premjerlīgu, sagraujot Ivana Lukjanova un Vitālija Melnečenko ''Fakel''. Kamešs atzīmējās ar sestajiem vārtiem šosezon. Anglijā tikmēr kārtējo reizi ''Reading'' spēlei nepieteica Denisu Rakelu, kamēr Nauris Bulvītis netika iekļauts ''Plymouth'' sastāvā.

Krievijas otrajā pēc spēka līgā pirmos vārtus pēc četru spēļu pārtraukuma guvis Vladimirs Kamešs, kura komanda ''Enisey'' grāva konkurentus uz tikšanu Krievijas Premjerlīgā ''Fakel'' (3:0). Ar šīs uzvaras palīdzību latvieša klubs nu atrodas trešajā vietā četras kārtas pirms beigām, tādējādi ja nekas nemainās, tad spēlēs pārspēlēs par tikšanu uz Krievijas Augstāko līgu.

Pilnu spēli ''Fakel'' rindās tikmēr aizvadīja Ivans Lukjanovs, kamēr Vitālijs Melničenko kārtējo reizi palika uz soliņa. Viņu komanda ir noslīdējusi uz astoto vietu, esot četru punktu attālumā no ceturtās, kas garantē pārspēles. Melničenko vēl Krievijā spēlējis nav, kamēr Lukjanovs aizvadīja savu otro 90 minūšu maču šogad.

Lietuvā smagu sakāvi piedzīvoja Vitālijs Barinovs ar ''Jonava'' (1:4). Latvietis nāca uz maiņu, kad rezultāts bija 1:2. ''Jonava'' pēc zaudējuma noslīdējusi uz pirmspēdējo vietu Lietuvas Augstākajā līgā. Anglijā savukārt savu klubu pieteikumos nebija ne Naura Bulvīša, ne Denisa Rakela.

Leģionāru šīs sezonas statistika

SpēlētājsKomandaSVRPSSMV
Vladimirs KamešsEnisey2865-87
Deniss RakelsReading(U23)3(5)0(1)0(0)-38(58)
Vitālijs BarinovsLietava600160
Ivans LukjanovsFakel2532-63
Vitālijs MeļņičenkoFakel0--00

SS - sausās spēles (tikai aizsargiem un vārtsargiem)
RP - rezultatīvās piespēles
MV - minūtes vidēji spēlē


Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.