Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Kosmačovs gūst pirmos vārtus Ukrainā

Kosmačovs gūst pirmos vārtus Ukrainā
Jevgeņijs Kosmačovs
Foto: fcsevastopol.com

Šodien veiksmīgu spēli Ukrainas 1. līgā aizvadījis Jevgeņijs Kosmačovs. Viņa pārstāvētā "Sevastopol" dramatiskā mačā ar 2:1 savu līdzjutēju priekšā apspēlēja "Stal", bet mūsu pussargs šajā spēlē atklāja rezultātu, gūstot vārtus no soda sitiena.

Jevgeņijs Kosmačovs Ukrainas 1. līgas klubā "Sevastopol" debitēja pagājušajā kārtā, palīdzot komandai sagraut "Energetik" ar 5:1. Šodien "Sevastopol" tikās ar "Stal", un Kosmačovs aizvadīja patiešām lielisku maču. Mūsu pussargs piešāvās 8. minūtē, no 35 metru attāluma bumbu no soda sitiena raidot sieniņā, taču jau 13. minūtē sekoja vēl viens soda sitiens, un šoreiz Kosmačovs no 25 metriem bija precīzs, apvedot bumbu sieniņai! Tas nebija viss. 32. minūtē Kosmačovs no stūra sitiena pa taisno trāpīja bumbu pret tālo vārtu stabu! Vēl divreiz pēc Jevgeņija piespēlēm un sitieniem "Sevastopol" ieguva tiesības izpildīt soda sitienu. Tas viss 1. puslaikā, kuru "Sevastopol" uzvarēja ar 1:0.

Arī pēc pārtraukuma mūsu pussargs bija aktīvs, 58. minūtē nopelnot soda sitienu 25 metru attālumā no "Stal" vārtiem. Viņš pats soda sitienu arī izpildīja - vārtsargs no apakšējā stūra bumbu izvilka, bet Kosmačova partnera atkārtots mēģinājums bija neprecīzs. 72. minūtē Kosmačovs pārtvēra bumbu un sita no 25 metriem, tikai mazliet netrāpot devītniekā. 79. minūtē kļūdījās "Sevastopol" vārtsargs, un "Stal" izlīdzināja (1:1).

82. minūtē "Sevastopol" palika mazākumā (pēdējās cerības sods ārpus soda laukuma), taču tas neliedza mājiniekiem 86. minūtē izraut uzvaru - 2:1. Kosmačovam pilna spēle. Pēc šīs panākuma "Sevastopol" izvirzījusies 3. vietā 18 komandu konkurencē, tiesa, līdz 2. vietai (Ukrainas Premjerlīgā iekļūs pirmo divu vietu ieguvējas) ir tālu - Zaporožjes "Metallurg" apsteidz Kosmačova komandu par 10 punktiem. Vēl gan jāizspēlē 11 kārtas.

Andreja Perepļotkina "Nasaf" šodien viegli pārvarēja Uzbekistānas kausa izcīņas 1/16 finālu, izbraukumā Taškentā 862 skatītāju klātbūtnē ar 3:0 pārspējot vietējo "NBU Osiyo". Perepļotkins ar vārtu guvumu nav izcēlies.


, 2012-03-29 21:42, pirms 12 gadiem
Apsveicu. Prakse Ukrainā noteikti viņam nāks par labu arī, ja pēc īres beigām tur palikt neizdosies. Jācīnās par iekļūšanu Premjerlīgā. Īstenībā Kosmačovs, protams, ar karjeras kāpumiem un kritumiem, ir viens no labākajiem jaunajiem spēlētājiem. Žēl, ka nobruka darījums ar Blackpool, citādi mēs jau iespējams viņu vērotu pavisam citā līmenī šobrīd.
, 2012-03-29 21:50, pirms 12 gadiem
Ar Blackpool nekas nenobruka gan Belokoņs, gan Melnačs intervijās stāstīja, ka Kosmočovs nepiekrita finansiālajiem nosacījumiem sakot, ka Ventspilī viņš saņemšot vairāk. (Iespējams bija kādi kredīti, kas jāmaksā) Tā arī palika bez Premjerlīgas. Bet nu neko, lai cīnās puisis! Vēl gana jauns!
reikons rakstīja: Apsveicu. Prakse Ukrainā noteikti viņam nāks par labu arī, ja pēc īres beigām tur palikt neizdosies. Jācīnās par iekļūšanu Premjerlīgā. Īstenībā Kosmačovs, protams, ar karjeras kāpumiem un kritumiem, ir viens no labākajiem jaunajiem spēlētājiem. Žēl, ka nobruka darījums ar Blackpool, citādi mēs jau iespējams viņu vērotu pavisam citā līmenī šobrīd.
, 2012-03-29 22:01, pirms 12 gadiem
Viņam ar savu komandu šogad būs pagrūti tikt Premjerlīgā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.