Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Jānis Ikaunieks uz pārbaudes laiku pievienojies ungāru "Ujpest"

Andrejs Siliņš

Jānis Ikaunieks uz pārbaudes laiku pievienojies ungāru "Ujpest"
Jānis Ikaunieks
Foto: ujpestfc.hu

Latvijas futbolists Jānis Ikaunieks turpina ceļot pa Ungārijas komandām - pussargs uz pārbaudes laiku pievienojies Budapeštas "Ujpest".

Tā kā Francijas klubs "Metz", kam Ikaunieks pieder, ar latvieti nerēķinās, viņam tiek meklēta cita komanda. Iepriekš Jānis bija pārbaudē Budapeštas "Ferencvaros", bet tagad pievienojies citai Ungārijas galvaspilsētas komandai "Ujpest". Ikaunieks ieradies komandas treniņnometnē Turcijā svētdienas vakarā, bet tas, cik ilgs būs pārbaudes laiks, pagaidām netiek ziņots.

Pagājušajā sezonā Ikaunieks tika izīrēts Latvijas klubam "Liepāja/Mogo". Uzbrūkošais pussargs gan zināmu laiku cīnījās ar savainojumu un nospēlēja sešas spēles Virslīgā, kā arī vienu Latvijas kausa izcīņā, bet vārtus neguva.

132 gadus vecais klubs "Ujpest" 20 reižu izcīnījis Ungārijas čempiontitulu, bet pēdējo reizi tas paveikts 1998. gadā. Pēdējos gados lielākais sasniegums ir iekļūšana kausa izcīņas finālā 2016. gadā.

Pagājušajā sezonā "Ujpest" izcīnīja septīto pozīciju vietējā čempionātā, bet šosezon pagaidām ar 26 punktiem 19 spēlēs ieņem piekto pozīciju turnīra tabulā 12 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
Újpest Football Club

  +1 [+] [-]

, 2018-01-29 19:39, pirms 6 gadiem
Klubs ar ne tik skaļu vārdu kā Ferencvaros, bet katrā ziņā viens no Ungārijas stabilākajiem vidusmēra klubiem. Cerams, ka pārbaudi izturēt šajā komandā būs reālāk un beidzot būs iespēja kaut kur nobāzēties.

  -1 [+] [-]

, 2018-01-29 20:36, pirms 6 gadiem
tak būtu uz Poliju braucis

  +1 [+] [-]

, 2018-01-29 20:40, pirms 6 gadiem
betmis rakstīja: tak būtu uz Poliju braucis
Lai jau nu sākumā kaut Ungārijā sevi parāda

     [+] [-]

, 2018-01-30 13:13, pirms 6 gadiem
uz Ujpist Ikaunieks varetu tikt , no Francijas uz Ujpist