Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kurakins un Šteinbors uzvar, Tarasovam un Šabalam ziemas dēļ atceļ spēles

Agris Suveizda

Kurakins un Šteinbors uzvar, Tarasovam un Šabalam ziemas dēļ atceļ spēles
Piesniegušais laukums
Foto: jagiellonia.pl

Eiropas futbola līgās spēles aizvadījuši vairāku Latvijas spēlētāju pārstāvētie klubi. Antons Kurakins un Pāvels Šteinbors aizvadīja pilnus mačus, toties Polijā pie iespējas iziet laukumā nemaz netika Igors Tarasovs un Valērijs Šabala, kuru spēles attiecīgi pamatīgas sniega kārtas un sasaluša laukuma dēļ tika pārceltas uz citiem datumiem.

Skotijas Premjerlīgā pēc sešu spēļu pauzes beidzot uzvarēja "Hamilton Academical", kas atspēlējās un ar 2:1 viesos pārspēja "Dundee United". Antons Kurakins laukumā bija visu spēli un nopelnīja brīdinājumu. Komanda ar22 punktiem 16 spēlēs ieņem piekto vietu un nākamsestdien viesosies pie līderes Glāzgovas "Celtic".

Kipras čempionātā ar Pāvelu Šteinboru vārtos trešo uzvaru pēc kārtas svinēja "Nea Salamis", kas ar 2:1 pārspēja "Doxa" un ar 12 punktiem 22 mačos ieņem piekto vietu. Tikmēr "Paphos" ar Jāni Krūmiņu uz soliņa ar 1:2 zaudēja "Ermis", neuzvarēja piektajā spēlē pēc kārtas (0-2-3) un ar 10 punktiem 12 mačos ieņem 11. vietu.

Austrijas Bundeslīgā trīs zaudējumu sēriju pārtrauca "Mattersburg", kas Grācā spēlēja 0:0 ar "Sturm". Vitālijs Maksimenko gan palika rezervē. "Mattersburg" ar 23 punktiem 17 mačos ieņem sesto vietu desmit komandu konkurencē.

Sliktu laika apstākļu dēļ spēles nenotika Latvijas izlases futbolistu Igora Tarasova un Valērija Šabalas pārstāvēto klubu spēles. Bjalistokas "Jagiellonia", kas tabulā ar 18 punktiem 16 spēlēs ieņem 13. vietu, vajadzēja viesoties pie "Termalica", savukārt Šabalas "Miedz Legnica" (23 punkti 18 spēlēs un 12. vieta) vajadzēja izbraukumā tikties ar "Zabki". Tarasova spēle pārcelta uz 15. decembri, bet Šabalas – uz 3. decembri.

Izmantotie resursi:
JAGIELLONIA BIAŁYSTOK. Aktualności
MKS Miedź Legnica - oficjalny serwis klubu ::...