Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Latvijas aizsargi Šveices un Ukrainas līgu simboliskajās izlasēs

Latvijas aizsargi Šveices un Ukrainas līgu simboliskajās izlasēs
Mārcis Ošs. Foto: Sport.ch

Mārcis Ošs izpelnījies vietu Šveices prestižā medija „Blick” Superlīgas 12. kārtas izlasē, bet Kaspars Dubra tiek izcelts Ukrainas Premjerlīgas 12. kārtas simboliskajā izlasē.

Mārcis Ošs sestdien ar gūtiem vārtiem palīdzēja „Xamax” izcīnīt uzvaru Šveices līgas mačā pār „Luzern”. Papildus saviem otrajiem vārtiem šosezon Ošs tika galā arī ar saviem tiešajiem pienākumiem, neļaujot pretiniekiem gūt vārtus.

„Xamax” šī uzvara palīdzēja pakāpties uz astoto vietu līgā, bet Oša sniegums atzinīgi novērtēts Šveices medija „Blick” publikācijā, kur kārtas simboliskajā izlasē iekļauts arī latviešu aizsargs. Ošs iekļauts arī līgas oficiālajā simboliskajā izlasē.

Interesanti pieminēt, ka abās izlasēs izcelts cits ar Latviju tieši saistīts futbolists – Aijeguns Tosins, kurš tagad pārstāv „Zurich” vienību. Iepriekš „Ventspilī” spēlējušais uzbrucējs „Zurich” sastāvā svētdien guva vārtus un izdarīja rezultatīvu piespēli uzvarā pār „Basel”.

Savukārt cits Latvijas aizsargs Kaspars Dubra nedēļas nogalē palīdzēja „Oleksandria” vienībai apturēt Doņeckas „Shakhtar” un tikt pie neizšķirta 0:0. Arī Dubra izpelnījies pagodinājumu ar vietu Ukrainas čempionāta kārtas simboliskajā izlasē.

Portāla „Ua-football” aprakstā īpaši izcelts Dubras komandas vārtsargs Jurijs Paņkivs, kurš nodēvēts kā labākais spēlētājs šajā kārtā, taču par Dubru tiek minēts, ka viņš ir bijis tieši aiz Paņkiva. Tiek norādīts, ka Dubra pratis ātri adaptēties Ukrainas līgas futbolam, spēlē pret „Shakhtar” nav ļāvis ieskrieties pretinieku līderiem un bloķējis vairākus svarīgus sitienus.

Izmantotie resursi:
https://www.ua-football.com/ukraini...
https://www.facebook.com/welovefoot...
https://www.facebook.com/blickchspo...


, 2019-10-29 13:04, pirms 4 gadiem
Jauki. Bet kur viņi ir izlasē???
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.