Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Uldriķim otrie vārti trīs spēļu laikā, "Sion" piedzīvo zaudējumu pret čempioni

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Uldriķim otrie vārti trīs spēļu laikā, "Sion" piedzīvo zaudējumu pret čempioni
Roberts Uldriķis izdara sitienu. Foto: FC Sion

Ar otrajiem vārtiem Šveices Superlīgā šosezon izcēlies latviešu uzbrucējs Roberts Uldriķis, viņa pārstāvētajai "Sion" izbraukumā ar 2:3 piekāpjoties valsts čempionvienības Bernes "Young Boys" priekšā.

Uldriķis bija rezultatīvs jau mača astotajā minūtē, pēc partnera Mikaela Fakjineti centrējuma sitienā ar galvu panākot 1:0 "Sion" labā. Šie latviešu futbolistam bija trešie vārti sezonā, ieskaitot arī Šveices kausa izcīņu. Turpinājumā gan "Sion" tik labi neveicās - "Young Boys" desmit minūšu laikā no 0:1 panāca 2:1 savā labā. Otrā puslaika ievadā gan Biramā Ndojs atgrieza līdzsvaru, taču pēdējo vārdu tāpat teica mājinieki, 56. minūtē Kristianam Fasnahtam gūstot uzvaras vārtus - 3:2.

"Sion" ar deviņos mačos iekrātiem 16 punktiem Šveices Superlīgā ieņem ceturto vietu, kamēr "Young Boys" ar 19 punktiem ir otrā.

Slovēnijas čempionāta 12. kārtā ļoti sāpīgu neveiksmi cietusi aizsarga Vitālija Maksimenko pārstāvētā Ļubļanas "Olimpija", kas atspēlēja divu vārtu deficītu, taču kompensācijas laikā pati ielaida muļķīgus vārtus un ar 2:4 piekāpās čempionei "Maribor".

Maksimenko pie rezultāta 2:2 83. minūtē nopelnīja dzelteno kartīti. "Maribor" izšķirošos vārtus guva pēc rupjas "Olimpija" vārtsarga kļūdas bumbas uzņemšanā, viesu futbolistam Rokam Kronaveteram ieraidot bumbu tukšā mājinieku cietoksnī (3:2). Situāciju gan centās glābt Maksimenko, taču viņš Kronaveteram nepaspēja patraucēt.

Līdz ar to "Olimpija" ar 24 punktiem noslīdēja līdz otrajai vietai, priekšā palaižot tieši "Maribor" vienību.

Ukrainas Premjerlīgas otrajā pozīcijā izvirzījusies "Oleksandriya", kas ar 2:0 mājās uzvarēja "Lviv". Aizsargs Kaspars Dubra palika uz "Oleksandriya" rezervistu soliņa. No pirmajā vietā esošās Doņeckas "Shakhtar", kas deviņās spēlēs izcīnījusi deviņas uzvaras, "Oleksandriya" šķir 11 punkti.

Savukārt ārpus komandu pieteikumiem palikuši pussargs Daniels Ontužāns un aizsargs Ņikita Koļesovs. Ontužāna Minhenes "Bayern" dublieru komanda Vācijas trešās Bundeslīgas ietvaros izbraukumā ar 4:1 sagrāva Minsteres "Preußen", kamēr Koļesova "Botosani" Rumānijas čempionāta spēlē viesos ar 1:0 pieveica Sibiu "Hermannstadt".

     [+] [-]

, 2019-09-29 01:14, pirms 5 gadiem
Var sist cik grib, tāpat Slaviša iepisīs Gutkovski starta 11-niekā

  +1 [+] [-]

, 2019-09-29 01:57, pirms 5 gadiem
dafs rakstīja: Var sist cik grib, tāpat Slaviša iepisīs Gutkovski starta 11-niekā
Uldriķis ir tipisks smailes uzbrucējs, un mums nav neviena, kas viņam varētu iedot piespēli vai labi iecentrēt. Protams ar enerģiju viņš varētu izkapāt kādu momentu, bet cik tas būtu lietderīgi. 10 min atvicos un tad gāze beigsies

  +2 [+] [-]

, 2019-09-29 01:58, pirms 5 gadiem
Mums pa lielam vienalga ko liec priekšā, kaut vai Ronaldo