Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinboram neizšķirts izbraukumā pret Varšavas "Legia", Cigaņikam pirmais zaudējums

Agris Suveizda

Šteinboram neizšķirts izbraukumā pret Varšavas "Legia", Cigaņikam pirmais zaudējums
Pāvels Šteinbors. Foto: arka.gdynia.pl

Ārzemju futbola līgās pilnu spēli šovakar aizvadīja Latvijas izlases vārtsargs Pāvels Šteinbors un Latvijas U21 izlases pussargs Andrejs Cigaņiks.

Pāvela Šteinbora pārstāvētā Gdiņas "Arka" lieliski sāka spēli, jau trešajā minūtē izvirzoties vadībā. Soda laukumā labi ar muguru pret vārtiem nospēlēja bulgāru uzbrucējs Aleksandars Kolevs, atspēlējot bumbu Macejam Jankovskim, kurš trāpīja tuvajā stūrī (1:0). Pašā puslaika izskaņā Varšavas "Legia" panāca izlīdzinājumu. Mateušs Vjeteska pēc stūra sitiena ar galvu pasita bumbu uz tālo stabu, un Mihals Kuharčiks sita pilnīgi tukšos vārtos (1:1). Otrajā puslaikā vārti vairs netika gūti, un Gdiņas "Arka" nosargāja neizšķirtu, nezaudējot trešajā spēlē pēc kārtas un pārtraucot sāncenšu trīs uzvaru sēriju. "Arka" ar 11 punktiem desmit mačos pašlaik ieņem devīto vietu.

Pirmo zaudējumu sezonā piedzīvoja Nīderlandes otrās spēcīgākās līgas klubs "Cambuur", kas, ierēķinot arī kausa izcīņu, pirmajās septiņās spēlēs svinēja piecas uzvaras un divreiz cīnījās neizšķirti. Neveiksme savā laukumā piedzīvota pret "Roda" (0:1), kas iepriekšējā sezonā vēl spēlēja "Eredivisie". Vienīgie vārti tika gūti 53. minūtē. Latvijas U21 izlases pussargs Andrejs Cigaņiks laukumā pavadīja 77 minūtes un nopelnīja otro dzelteno kartīti sezonā.

Cigaņiks šosezon sācis sešas spēles, vienreiz izgājis uz maiņu un vienīgo spēli izlaida izlašu pauzes dēļ. Iepriekšējā mačā kausā Cigaņiks izcēlās ar vārtu guvumu (pagarinājumā uzvara ar 3:2). "Cambuur" ar 14 punktiem septiņās spēlēs noslīdēja uz piekto vietu, taču no līderēm atpaliek tikai par diviem punktiem.

     [+] [-]

, 2018-09-28 23:50, pirms 6 gadiem
Cambuurs būtu uzvarējis būtu pirmais tabulā.