Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Bulvīša komanda turpina uzvarēt Anglijas ceturtajā līgā

Bulvīša komanda turpina uzvarēt Anglijas ceturtajā līgā
Nauris Bulvītis
Foto: Dave Rowntree/Pafc.co.uk

Anglijā veiksmīgi turpina cīnīties Nauris Bulvītis, kura pārstāvētā "Plymouth" atrodas ceturtās līgas vadībā, kamēr Dienvidāfrikas Republikā trešo reizi laukumā devās Renārs Roda, lai gan maču viņš sāka rezervē.

Anglijas pēc spēka ceturtajā līgā trešo uzvaru pēc kārtas izcīnīja "Plymouth", kas viesos ar 2:0 pieveica "Leyton Orient". Ar desmit mačos sakrātajiem 22 punktiem komanda atrodas kopvērtējuma pirmajā vietā, tuvāko sekotāju apsteidzot par pieciem punktiem.

Pilnu spēli "Plymouth" rindās aizvadīja centra aizsargs Nauris Bulvītis, kurš trīs minūtes līdz pamatlaika noslēgumam nopelnīja brīdinājumu. Pēc Virslīgas līdera Jūrmalas "Spartaka" pamešanas viņš piedalījies deviņos mačos un izcēlies ar diviem rezultatīviem sitieniem.

Dienvidāfrikas Republikas Premjerlīgā "Cape Town City" viesos cīnījās neizšķirti 1:1 ar "Highlands". Renārs Rode maču sāka uz rezervistu soliņa, taču 37. minūtē devās laukumā uz maiņu. Viņam tā bija trešā spēle "Cape Town City", kas ar astoņiem punktiem piecās spēlēs ieņem trešo vietu, rindās.


, 2016-09-28 03:13, pirms 8 gadiem
vērts bija uzrakstīt ka Plymouth jau no 14 min spēlēja 2 vīru pārsvaru! un nebija šaubu ka uzvarēs! jo jau 1min bija 1 sarkanā !
Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".