Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovskim uzvaras vārti pret Šabalu, Karašauskam pusstunda neizšķirtā

Andrejs Siliņš

Gutkovskim uzvaras vārti pret Šabalu, Karašauskam pusstunda neizšķirtā
Vladislavs Gutkovskis
Foto: Norbert Barczyk / newspix.pl

Polijas 1. divīzijā jeb pēc spēka otrajā līgā futbolā Vladislavs Gutkovskis guva vārtus, palīdzot "Termalica" ar 2:1 uzveikt Valērija Šabalas pārstāvēto "Podbeskidzie".

Polijas 1. divīzijas 2. kārtas spelē Valērija Šabalas pārstāvētā "Podbeskidzie" mājās uzņēma no Ekstraklases izkritušo "Termalica" ar Vladislavu Gutkovski ierindā. Viesi pirmie izvirzījās vadībā 18. minūtē, bet mājiniekiem 59. minūtē izdevās panākt izlīdzinājumu. Tikai sešas minūtes vēlāk Gutkovskis atguva vadību "Termalica", gūstot uzvaras vārtus mačā - 2:1. Gan Šabala, gan Gutkovskis savu komandu sastāvos laukumā pavadīja visu maču.

Abas komandas turnīra tabulā atrodas līdzās - abām pa vienai uzvarai un vienam zaudējumam un pēc divām kārtām attiecīgi - "Termalica" ir piektā, bet "Podbeskidzie" sestā. Šabala ar vārtu guvumu izcēlās pirmās kārtas spēlē pirms nedēļas.

Kazahstānas čempionāta 20. kārtas spēlē "Akzhayik" mājās spēlēja neizšķirti pret "Aktobe" - 1:1. Artūrs Karašausks mājinieku rindās laukumā devās 60. minūtē uz maiņu, un "Akzhayik" izlīdzinājuma vārtus guva 86. minūtē. Karašauska pārstāvētajai komandai 24 punkti 21 spēlē un septītā pozīcija 12 komandu konkurencē. Šīs dienas pretiniecei "Aktobe" ir tikpat punktu, taču piektā vieta.

Šveices čempionāta 2. kārtas spēlē "Zurich" ar Andri Vaņinu rezervē izbraukumā apspēlēja "Grasshoppers" - 2:0. Cīrihes vārdu nesošajam klubam divas uzvaras divās spēlēs čempionāta ievadā un vieta tabulas galvgalī, kamēr šīs dienas pretiniece ar diviem zaudējumiem divos mačos ir pēdējā desmitā.

  +1 [+] [-]

, 2018-07-28 21:13, pirms 6 gadiem
Cik ilgi Karašausks vēl būs sausā? Vai tiešām nevienam Polijas Ekstraklasas klubam nav vajadzīgs Gutkovskis?

  +2 [+] [-]

, 2018-07-28 21:29, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Cik ilgi Karašausks vēl būs sausā? Vai tiešām nevienam Polijas Ekstraklasas klubam nav vajadzīgs Gutkovskis?
Termalica nakamgad jaatgriezas elite, jo ir savakts apjomigs budzets. Gutkovskim pagajusa sezona "izcuukata" del traumas, tapec, pielauju, ka nav konkuretspwjigu piedavajumu no citiem klubiem.

  +2 [+] [-]

, 2018-07-28 21:52, pirms 6 gadiem
Kara turpina Liepājas bombardiera sēriju.

     [+] [-]

, 2018-07-28 22:51, pirms 6 gadiem
Amatieru līgas

     [+] [-]

, 2018-07-29 00:40, pirms 6 gadiem
Kristrers miris. Toties Gutkovskis gols. Futbols ir un būs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja