Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Barkovskis: "Naļčikas variants pat netika izskatīts"

Barkovskis: "Naļčikas variants pat netika izskatīts"
Segejs Barkovskis
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Futbola kluba "Ventspils" direktors Sergejs Barkovskis sarunā ar portālu eSports.lv pastāstīja, ka nekādu piedāvājumu no Naļčikas "Spartak" par Andra Vaņina iegādi nemaz neesot bijis. Tas bijis tikai reklāmas triks.

Jau iepriekš ziņojām, ka Latvijas izlases pamatvārtsargs Andris Vaņins šodien parakstījis līgumu ar Šveices Superlīgas klubu "Sion". Līgums ar šo komandu noslēgts uz trīs sezonām. Portāls eSports.lv sazinājās ar futbola kluba "Ventspils" direktoru Sergeju Barkovski, kurš sīkāk pastāstīja par šo darījumu, kā arī par citām iespējamajām komandas spēlētāju pārejām:

"Darījums ar Šveices klubu tika veikts trīs dienu laikā, jo tieši tad parādījās viņu interese par Vaņinu. Viss notika ļoti ātri. Naļčikas "Spartak" variants pat netika izskatīts, jo nekāda piedāvājuma no šīs komandas nebija, tas bija tikai reklāmas triks. Ar noslēgto līgumu ir apmierināts gan pats futbolists, gan arī "Ventspils" vadība. Neslēpšu, ka klubs ir apmierināts arī ar šīs pārejas finansiālajiem nosacījumiem."

Barkovskis arī pastāstīja par situāciju ar citiem "Ventspils" futbolistiem, kuri varētu tikt pārdoti: "Reālu piedāvājumu par Andreju Butriku pagaidām nav bijis, bet transfēru tirgū viss notiek ļoti ātri. Andra Vaņina gadījums ir kārtējais pierādījums tam. Tāpat ir arī ar Pāvelu Mihadjuku, taču šajā ziņā ļoti aktīvi darbosimies. Transfēru logs atvērsies tikai 1. jūlijā, bet Latvijā vēl vēlāk. Pats šobrīd kopā ar Andri Vaņinu atrodos lidostā, tādēļ vairāk skaidrības pāreju jautājumos būs, kad atgriezīšos."

Tāpat kluba direktors pastāstīja, ka liela uzmanība tagad tiks piešķirta Eirokausiem: "Daudz ko izšķirs mūsu sniegums Eirokausos. Visaktīvāk tagad darbosies tieši tās komandas, kurām būs spēles šajā turnīrā. Arī mēs neesam izņēmums. Krievijā, piemēram, transfēru logs atvērsies tikai 3. augustā, tādēļ viņi ar spēlētāju iegādi var arī pagaidīt, viņiem nav kur steigties."

Tāpat portāls eSports.lv šodienas "Ventspils "treniņā ievēroja, ka kopā ar komandu trenējas Mozambikā dzimušais uzbrucējs Žoau Martins, kurš iepriekšējo sezonu pavadīja Krievijas 1. līgas klubā Novosibirskas "Sibir". 28 spēlēs (lielākajā daļā spēļu nāca laukumā uz maiņu) uzbrucējs izcēlās ar trīs vārtu guvumiem.


, 2009-06-28 15:16, pirms 15 gadiem
taapat kaa Šķēlem ar Rytas...
, 2009-06-28 15:22, pirms 15 gadiem
Cerams, eirokausos izšaus kā FBK "Kaunas"
, 2009-06-28 15:32, pirms 15 gadiem
Neslēpšu, ka klubs ir apmierināts arī ar šīs pārejas finansiālajiem nosacījumiem."

Kads varetu pateikt aptuvenu skaitli kaut puslidz iespejamu?
, 2009-06-28 15:35, pirms 15 gadiem
Ne vairāk kā 500,000 eiro, domāju, ka mazāk.
, 2009-06-28 15:36, pirms 15 gadiem
elwisss86 rakstīja: taapat kaa Šķēlem ar Rytas...
Cits stāsts.
, 2009-06-28 15:39, pirms 15 gadiem
ZhanisVimba rakstīja: Cits stāsts.
tieshi tas pats! uzsit cenu, staastot, ka ir piedavaajumi no citeim klubiem, kuri nemaz par to pashi nezin...
, 2009-06-28 15:42, pirms 15 gadiem
Bet krievu prese ari bija informacija ka ritdien Vanins pievienosies Spartakam
, 2009-06-28 16:44, pirms 15 gadiem
Lūk arī mūsu potenciālais jaunpienācējs transfermarkt.co.uk: João Martins (Unemployed) - Profil - Football -...
, 2009-06-28 16:44, pirms 15 gadiem
Šodien trenējās ne tikai Ndeki,bet arī jaunais uzbrucējs Martins.
Krievu valodu labi apguvis Novosibirskā.
, 2009-06-28 17:40, pirms 15 gadiem
Martins ir Portugālis, pirms Sibir spēlēja Portugāles I. Līgā
, 2009-06-28 18:21, pirms 15 gadiem
Interesanti būtu ieraudzīt to Martinsu "Ventspils" sastāvā. Eirokausiem gan jau noderētu, taču, manuprāt uzbrukums nav tā lielākā prioritāte. Kā ne kā, ir jau Rimkus, Butriks... Jāatrisina problēmas ar aizsardzību un tad var domāt par uzbrukumu. Vēl jau Čirkins un Špakovs ir - viņi var noderēt. Derētu kādu labu aizsargu dabūt, vai arī cerēt, ka savainotie paspēs atveseļoties uz Eirokausiem. Lielā mērā viss tagad laikam jau būs balstīts uz Andreju Pavlovu. Acīmredzot, viņš būs pirmais vārtsargs vai arī Eltermanis...

Nu ko veiksmi, Ventiš'! Liels prieks par Vaņinu, protams!
, 2009-06-28 22:09, pirms 15 gadiem
riebjas kad klubi palaizh baumas par transferiem
, 2009-06-28 23:09, pirms 15 gadiem
Nu ja ir liela konkurence, tad visiem uzbruikumaa var sagribeeties speeleet labaak, lai peec tam pirceeji var apskatiities Eirokausu macjus
, 2009-06-29 10:11, pirms 15 gadiem
..gribu zināt transfēra summu!!!
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.