Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

E. Višņakovs gūst 12. vārtus Polijas Ekstraklasē

E. Višņakovs gūst 12. vārtus Polijas Ekstraklasē
Eduards Višņakovs
Foto: widzew.pl

Uzvaras vārtus Polijas čempionātā guva Latvijas izlases uzbrucējs Eduards Višņakovs, kurš palīdzēja Lodzas "Widzew" sezonas priekšpēdējā spēlē pievārēt Arta Lazdiņa bijušo klubu Glivices "Piast" (2:1). E. Višņakovam tie bija 12. vārti 34 spēlēs.

Eduards Višņakovs laukumā bija visas 90 minūtes, un jau pašā mača sākumā viņam bija iespēja atklāt rezultātu. Tā palika nerealizēta, bet 69. minūtē Višņakovs tika galā ar slovāku aizsargu Čabu Horvātu un panāca 2:0. Vēlāk "Piast" vienus vārtus atguva (1:2), bet nespēja glābt spēli un pārtrauca trīs uzvaru sēriju. "Widzew" tā bija pirmā uzvara četrās spēlēs. Interesanti, ka spēle starp "Widzew" un "Piast" sākās jau vakar, taču 12. minūtē lietus dēļ tika pārtraukta un pārcelta uz šodienu.

24 gadus vecais Eduards Višņakovs savā debijas sezonā Polijas Ekstraklasē ir aizvadījis 34 spēles un guvis 12 vārtus. "Widzew" sestdien vēl paredzēta pēdējā spēle pret Ļubinas "Zaglebie", taču, kā iepriekš sacīja Latvijas izlases galvenais treneris Marians Pahars, paredzams, ka Eduards pēc šāvakara cīņas dosies palīgā valstsvienībai Baltijas kausā. Viņa vecākais brālis Aleksejs Višņakovs izlases rīcībā ieradās jau pagājušajā nedēļā un pret "Piast" nespēlēja.

Laukumā nedevās arī uz izlasi izsauktais vārtsargs Pāvels Šteinbors, kura pārstāvētais Zabžes "Gornik" ar 1:0 izbraukumā pieveica Bidgoščas "Zawisza". Zabžes komanda, pateicoties konkurentu neveiksmēm, nostiprinājās ceturtajā vietā un pirms pēdējās kārtas vēl teorētiski var izcīnīt arī bronzas medaļas un ceļazīmi uz Eirokausiem. Trešajā vietā esošā Hožuvas "Ruch" ir divu punktu attālumā. Savukārt "Widzew" 16 komandu konkurencē ieņem priekšpēdējo vietu un jau iepriekšējā nedēļā zaudēja pat teorētiskas izredzes uz palikšanu līgā.

Izmantotie resursi:
SportoweFakty.pl - informacje, relacje live,...


, 2014-05-29 00:00, pirms 10 gadiem
ir jau labi, cerams ka naakam sezon speelees kkur augstaak
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-05-29 00:34, pirms 10 gadiem
Ziiigfrīdsss rakstīja: gan jau Ediks pārcelsies uz kādu stiprāku Panu klubu
cenu jau buus taa labi sev uzsitis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-05-29 01:49, pirms 10 gadiem
Kurzemes Dubriks rakstīja: Barsa drīz nevarēs atļauties viņu!
ir ar citi varianti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-05-29 09:03, pirms 10 gadiem
latgalestauretajs rakstīja: Višņakovi šodien laikam nespēlēs izlasē?
"Viņa vecākais brālis Aleksejs Višņakovs izlases rīcībā ieradās jau pagājušajā nedēļā" Viens laikam spēlēs
, 2014-05-29 10:22, pirms 10 gadiem
2. Bundeslīga nebūtu slikts variants
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-05-29 15:40, pirms 10 gadiem
Legia jau ziemā meta acis uz Eduardu. 100% viņš nespēlēs 1. līgā, lai arī ir līgums ar Widzew līdz 2017. gadam. Domāju pārtvers kāds no vadošajiem Ekstraklases klubiem vai arī, protams, pastāv variants kāpšanai kaut kur augstāk. Redz, ka jau bija pirmā ziņa par Bundeslīgas kluba Freiburg interesi.
Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".