Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinboram sausā spēle, Bulvītis rezervē zaudējumā

Šteinboram sausā spēle, Bulvītis rezervē zaudējumā
Pāvels Šteinbors
Foto: gornikzabrze.pl

Polijas kausa pusfināla pirmajā mačā Pāvels Šteinbors ar sauso spēli palīdzēja Gdiņas ‘’Arka’’ ar 3:0 pārspēt ‘’Suwalki’’, taču Naura Bulvīša pārstāvētā komanda ‘’Plymouth’’ ar 0:1 piekāpās ‘’Notts County’’.

Polija

Polijas kausa pusfināla spēli Pāvels Šteinbors, kurš Ekstraklasē parasti ir otrais vārtsargs, sāka sākumsastāvā un vārtus sargāja visas 90 spēles minūtes. Šī bija viņa trešā sausā spēle Polijas komandas sastāvā.

Rezultāts tika atklāts 37. minūtē, kad pēc ‘’Suwalki’’ aizsarga spēles ar roku tika piešķirts 11 metru soda sitiens, kuru realizēja Mateušs Svočs (0:1). Laba iespēja rezultātu izlīdzināt palika nerealizēta spēles 40. minūtē, kad bumba lidoja pāri Šteinbora sargātajiem vārtiem. Pirmais puslaiks beidzās ar rezultātu 1:0 Gdiņas komandas labā.

Divu vārtu pārsvaru panāca 61. minūtē uz maiņu nākušais Rafals Siemaško. Gūstot trešos vārtus, ‘’Arka’’ pieteica nopietnu kandidatūru uz Polijas kausa finālu. To kompensācijas laikā paveica Dariušs Formella. Rezultāts pēc galvenā arbitra spēles beigu signāla – 3:0, uzvaru izcīna Gdiņas ‘’Arka’’.

Atbildes spēli abas komandas aizvadīs 5. aprīlī, Gdiņā.

Anglija

Anglijas pēc spēka ceturtās līgas spēli aizvadīja Naura Bulvīša pārstāvētā ‘’Plymouth’’, kura spēkojās ar ‘’Notts County’’.

21. minūtē vadībā izvirzījās viesi, kad precīzs bija Džordžs Grants. Atlikušajā pirmā puslaika daļā abām komandam neizveidojās pretinieku vārtus apdraudoši uzbrukumi, un pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 0:1.

Arī otrajā puslaikā abas komandas demonstrēja lielisku sniegumu aizsardzībā, un vārti netika gūti. Uzvaru izcīnīja ‘’Notts Country’’, kas no 21. vietas pacēlās uz 19. vietu turnīra tabulā. ‘’Plymouth’’ šobrīd ar 33 spēlēs iegūtiem 62 punktiem atrodas otrajā pozīcijā un no pirmās vietas atpaliek par sešiem punktiem.

Nauris Bulvītis laukumā neizgāja un komandu atbalstīja vienīgi no rezervistu soliņa.

     [+] [-]

, 2017-03-01 06:40, pirms 7 gadiem
Brīnums, ka krieviem Riga šos nevajag!!