Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Lukjanovs paraksta līgumu ar Krievijas 1. līgas klubu "Volgar-Gazprom"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Lukjanovs paraksta līgumu ar Krievijas 1. līgas klubu "Volgar-Gazprom"
Ivans Lukjanovs pēdējā pieturvietā - Zaporožjes "Metallurg" sastāvā

Latviešu futbolists Ivans Lukjanovs parakstījis līgumu ar Krievijas Nacionālās līgas (pēc spēka 2. līga) klubu "Volgar-Gazprom".

26 gadus vecais Ivans Lukjanovs profesionālo karjeru sāka "Skonto", vēlāk 2008.-2009. gadā uz īres nosacījumiem spēlēja Lietuvas klubos "Šiauliai" un "Sūduva". 2009. gadā pēc neilgas atgriešanās "Skonto" rīcībā Lukjanovs pārcēlās uz Polijas Ekstraklases klubu Gdaņskas "Lechia", kur pavadīja vairāk nekā divas sezonas. 2012. gada pavasarī Lukjanova un "Lechia" ceļi šķīrās, bet tā paša gada rudenī Ivans kļuva par Ukrainas Premjerlīgas pastarītes Zaporožjes "Metallurg" spēlētāju, taču drīz vien šo klubu pameta. Vēl pirms pāris dienām poļu mediji vēstīja, ka Lukjanovs, visticamāk, atgriezīsies Polijā, lai pārstāvētu Varšavas "Polonia", tomēr galu galā mūsu futbolists pārcēlies uz Krievijas Nacionālo līgu, kur pārstāvēs Astrahaņas "Volgar-Gazprom".

Pēc rudens daļas "Volgar-Gazprom" 17 komandu konkurencē ieņem tikai 14. vietu, trīs punktus priekšā izkrišanas zonai jeb 16. vietas īpašniecei. Jāpiebilst, ka "Volgar" klubu nesenā pagātnē pārstāvēja cits mūsu spēlētājs Oļegs Malašenoks, taču viņš tur tā arī neaizvadīja nevienu spēli. Kopumā Krievijas Nacionālajā līgā rudenī spēlēja pieci Latvijas futbolisti - Aleksandrs Koliņko, Artūrs Zjuzins un Aleksejs Višņakovs Kaļiņingradas "Baltika" (pagaidām 4. vieta), Oļegs Laizāns Krasnojarskas "Enisey" (10. vieta) un Edgars Gauračs Maskavas "Torpedo" (11. vieta). Tāpat šodien tika paziņots, ka uz Nižņekamskas "Neftekhimik" (3. vieta) nosūtīts Kaspars Svārups, kurš līdz šim spēlēja Kazaņas "Rubin" jauniešu komandā.

Izmantotie resursi:
Новости спорта, Спортивная аналитика, Видео -...

  +1 [+] [-]

, 2013-02-28 00:37, pirms 11 gadiem
Gaz- Mjas.

  -1 [+] [-]

, 2013-02-28 00:54, pirms 11 gadiem
Ardievu, azeri, jūs tagad redzat,
Jūs tagad redzat, letiņi kur dodas.
O, fani, jel piedodiet,
Mums tagad Gazpromam ir jāatdodas,
Mums tagad Gazpromam ir jāatdodas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-28 09:02, pirms 11 gadiem
SC Karalis simeks rakstīja: Nav tas sliktākais variants.
Sliktāks laikam būtu tikai Azerbaidžāna un Kazahstāna. Esmu vīlies.

     [+] [-]

, 2013-02-28 10:42, pirms 11 gadiem
Kazahstāna uz Azerbadžāna būti labāks līmenis un 3-4 reizes labāka nauda.
Azerbaidžan nav vairs tā, kas bija ne tikai 5 gadus atpakaļ, bet jau 2 gadus atpakaļ.
bembists rakstīja: Sliktāks laikam būtu tikai Azerbaidžāna un Kazahstāna. Esmu vīlies.

     [+] [-]

, 2013-03-01 00:05, pirms 11 gadiem
Veiksmi!