Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

J. Ikauniekam otrais brīdinājums Grieķijā un neizšķirts pret pēdējo vietu

Rolands Eliņš

J. Ikauniekam otrais brīdinājums Grieķijā un neizšķirts pret pēdējo vietu
Jānis Ikaunieks
Foto: Sportlarissa.gr

Jānis Ikaunieks aizvadījis spēli Grieķijas futbola Superlīgā un palīdzēja savai komandai "AEL Larissa" iegūt neizšķirtu viesos pret "Iraklis".

Jānis Ikaunieks savā piektajā spēlē Grieķijas spēcīgākajā līgā devās "AEL Larissa" pamatsastāvā un jau desmitajā minūtē palīdzēja izvirzīties vadībā. Viņš piedalījās pozicionālā uzbrukumā, kurā AEL izdevās sekmīgi ielauzties ar bumbu soda laukuma labajā pusē. Vasilis Rencass sitienu izdarīja pats un trāpīja, kamēr Ikaunieks tobrīd bija pilnīgi brīvs pie vārtu kreisā stūra.

Mača turpinājums Ikauniekam un AEL tik veiksmīgs neizdevās. Ikaunieks 26. minūtē saņēma brīdinājumu, kas viņam ir jau otrais pēc ierašanās Grieķijā. Savukārt pēc pirmā puslaika viņš tika nomainīts. "Iraklis" neizšķirtu bija panākusi pirmā puslaika izskaņā, kad savos vārtos bumbu raidīja Rencass, un spēle tā arī noslēdzās ar 1:1.

Ikaunieka "Larissa" šis bija trešais neizšķirts pēc kārtas, kas nav ļāvis kopvērtējumā pacelties augstāk par 13. vietu 16 komandu konkurencē. Turnīra pēdējā vietā šobrīd ir tieši AEL šodienas pretiniece "Iraklis", kas guvusi par četriem punktiem mazāk nekā Ikaunieka komanda.

Savukārt vakar Turcijas otrās līgas mačā nepiedalījās Igors Tarasovs, kurš nebija "Giresunspor" pieteikumā. Tarasova komanda tikmēr uzvarēja ar 1:0 un ar piekto vietu kopvērtējumā tēmē uz pārspēlēm par vietu Turcijas spēcīgākajā līgā.

Izmantotie resursi:
MatchCenter : Ηρακλής - ΑΕΛ - Novasports.gr

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja