Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračs, Bulvītis un Mickevičs Itālijā trenējas, bet neatrodas pārbaudē

Krišs Upenieks

Gauračs, Bulvītis un Mickevičs Itālijā trenējas, bet neatrodas pārbaudē
Edgars Gauračs
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Edgars Gauračs, Nauris Bulvītis un Romāns Mickevičs pēc sezonas noslēgšanas SMScredit.lv Latvijas futbola Virslīgas Jūrmalas ''Spartakā'' devušies uzturēt formu Itālijas pēc spēka 3. līgas klubā.

Gauračs, Bulvītis un Mickevičs aizvadīto sezonu noslēdza Jūrmalas ''Spartaka'' sastāvā un Virslīgā ieņēma piekto vietu. Tuttolegapro.com ziņo, ka visi trīs futbolisti trenējas Itālijas pēc spēka trešās līgas klubā ''Juve Stabia'', tiesa, kluba pārstāvis uzsver, ka spēlētāji ieradušies tikai un vienīgi sportiskās formas uzturēšanas, nevis pārbaudes nolūkā. Interesanti, ka komandas galvenais treneris ir Nuncio Dzavatjēri, kurš kādreiz vadīja ''Ventspils'' komandu.

''Lega Pro'' turnīrā, kas Itālijas futbola piramīdā spēka ziņā ierindojas aiz ''Serie A'' un ''Serie B'' čempionātiem, ''Juve Stabia'' 12 spēlēs iekrājusi 14 punktus, kas turnīra tabulā ļauj atrasties desmitajā pozīcijā 18 komandu konkurencē.

27 gadus vecais uzbrucējs Gauračs karjeras laikā Itālijā jau ir spēlējis, kad pārstāvēja ''Serie A'' komandas ''Ascoli'' dublierus. Šobrīd šī komanda spēlē ''Serie B'' čempionātā. Karjeras turpinājumā Edgars Dzavatjēri vadībā uzspēlēja ''Ventspili'', bet vēlāk spēlēts arī Rumānijā, Moldovā, Krievijā un Šveicē.

Gadu vecākais centra aizsargs Bulvītis karjeras laikā uzspēlējis Lietuvā, Skotijā un Šveicē, bet Latvijā pārstāvētas ''Tranzīts'', ''Ventspils'', "Skonto" un ''Spartaks'' komandas. Gan Bulvītis, gan Gauračs Ventspilī pavadītajā laikā uzspēlēja Dzavatjēri vadībā, bet Mickevičs, kurš karjeras lielāko daļu pavadījis ''Spartakā'', tolaik pārstāvēta Ventspils ''Tranzītu''.

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...
Juve Stabia, tre giocatori lettoni aggregati al...
Ds Juve Stabia: "I tre lituani? Non sono...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2015-11-27 16:12, pirms 8 gadiem
Vēl jau Gauračam pēc Ascoli bija neliels posms Itālijas ceturtajā līgā, kur tā arī neizdevās iekļūt komandas pamatsastāvā. Grūti pateikt, kāpēc -- it kā jau tam līmenim ar viņa kvalifikāciju vajadzēja pietikt.

  +2 [+] [-]

, 2015-11-27 16:23, pirms 8 gadiem
Žēl, ka potencionālajiem Latvijas izlases kandidātiem jāpelna maize ārzemju ne TOP līgās. Būtu jau smuki ja spēlētu kaut mazāk pazīstamā, bet galvenajā čempionātā, kuram tomēr spēcīgāki klubi pievērš lielāku uzmanību. Tad, ja sevi labi parādītu, iespējams dabūtu kādu nopietnāku līgumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-11-27 17:31, pirms 8 gadiem
Ošs Polijā un vēl 3 Itālijā pārbaudās cerams būs intresants pāreju periods.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-27 20:54, pirms 8 gadiem
Domāju, ka Gauračam un Bulvītim pa spēkam būtu spēlēt arī Serie B. Bet pareizi ir, sava vieta tur ir jānopelna. Domāju, ka viss trio klubam būtu labs pastiprinājumi un palīdzētu cīnīties par iekļūšanu B Sērijā. Skaidrs, ka tas ir Dzavatjeri pirksts. Zinādams Gauraču un Bulvīti, viņš ņem pieredzējušas un sev jau zināmas vērtības. Mickēvičs šosezon bija viens no pozitīvākajiem pārsteigumiem Virslīgā + vēl Eirokausos ļoti labi nospēlēja, tā ka viņa progress nepaliek nepamanīts arī ārpus robežām. Katrā ziņā tas būtu solis augšup ar iespēju tikt vēl augstāk. Lai veicas!

  +1 [+] [-]

, 2015-11-27 20:55, pirms 8 gadiem
No trim "dzelzs vīriem" (Meļņičenko, Ikstens, Bulvītis) Nauris visdzelžainākais - viņam vēl divas spēles pret Gulbeni (pārējiem - pa vienai).

  +1 [+] [-]

, 2015-11-27 22:47, pirms 8 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Ošs Polijā un vēl 3 Itālijā pārbaudās cerams būs intresants pāreju periods.
Jā, būs interesanta tev pāreja no 2 klases uz 3

  +2 [+] [-]

, 2015-11-27 23:53, pirms 8 gadiem
Trenējas, tomēr, ja radīšot labu iespaidu, tad varot arī par viņiem ieinteresēties.

  +2 [+] [-]

, 2015-11-28 09:16, pirms 8 gadiem
Šajā laikā Latvijas virslīgā spēlējušiem futbolistiem ir it kā atvaļinājums.Gadījumā ,ja šie vīri jau trenējās,lai turētu sevi formā,tas viennozīmīgi liecina par to,ka viņi jau starpsezonas posmā cer iekļūt ārzemju komandās.Atliek tikai novēlēt veiksmi.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-28 10:31, pirms 8 gadiem
alguns rakstīja: Šajā laikā Latvijas virslīgā spēlējušiem futbolistiem ir it kā atvaļinājums.Gadījumā ,ja šie vīri jau trenējās,lai turētu sevi formā,tas viennozīmīgi liecina par to,ka viņi jau starpsezonas posmā cer iekļūt ārzemju komandās.Atliek tikai novēlēt veiksmi.
pieņemu, ka ideja ir tikt kādos klubos Itālijā, ja jau tur uztur formu (lai nav tālu uz pārbaudēm jābraukā)