Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņina "Zurich" uzvar Superlīgas klubu un iekļūst ceturtdaļfinālā

Agris Suveizda

Vaņina "Zurich" uzvar Superlīgas klubu un iekļūst ceturtdaļfinālā
Andris Vaņins
Foto: FCZ.ch

Šveices kausa ceturtdaļfinālā iekļuva pašreizējā trofejas sargātāja "Zurich", kas ar Latvijas izlases līderi Andri Vaņinu vārtos savā laukumā pārspēja Superlīgas pēdējās vietas īpašnieci "St. Gallen" (2:1).

"Zurich" rezultātu atklāja 18. minūtē, kad mājinieki trāpīja pa vārtu stabu un pirmais pie atlēkušās bumbas bija Olivers Bufs (1:0). Uz maiņu iznākušais Antonio Markezāno 83. minūtē dubultoja pārsvaru (2:0), bet pamatlaika pēdējā minūtē viesu labā goda vārtus guva Šveices U21 izlases uzbrucējs Albins Ajeti (1:2). Andris Vaņins aizvadīja visu spēli.

"Zurich" savā laukumā šosezon vēl nav zaudējusi ne reizi, deviņās spēlēs izcīnot astoņas uzvaras un vienreiz cīnoties neizšķirti (vārtu bilance 21:5), savukārt "St. Gallen" neuzvarēja jau piekto maču pēc kārtas (0-1-4, 4:12). "Zurich" Šveices pēc spēka otrajā līgā ar 30 punktiem 12 mačos ir stabila līdere, par septiņu punktu tiesu apsteidzot Artūra Karašauska "Wil" un "Xamax", bet "St. Gallen" ar desmit punktiem 12 spēlēs ieņem pēdējo vietu Superlīgā.

Šveices kausa pirmajās kārtās "Zurich" tika galā ar pēc spēka trešās līgas vienību "La Chaux-de-Fonds" un pēc spēka ceturtās līgas komandu "Bellinzona", abās spēlēs izbraukumā uzvarot ar rezultātu 2:0. Jau zināmas septiņas no astoņām ceturtdaļfinālistēm, un šobrīd cīņu par kausu turpina tikai trīs Superlīgas klubi – "Basel", "Young Boys" un "Luzern". Savu ceturtdaļfinālu vēl nav aizvadījis Vaņina bijušais klubs "Sion". Atgādinām, ka "Zurich" iepriekšējā sezonā triumfēja kausa izcīņā, finālā ar 1:0 pārspējot "Lugano".

Izmantotie resursi:
Willkommen beim FCZ - FCZ

  +2 [+] [-]

, 2016-10-28 00:09, pirms 7 gadiem
Tas bija gaidams. Bukiji Cirihi uzskatija par favoritiem, pec koef vareja domat ka Gallen nav no superligas.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-28 03:02, pirms 7 gadiem
Ir zināms cik sitieni pa vaņina vārtiem bija?

  +1 [+] [-]

, 2016-10-28 04:15, pirms 7 gadiem
Kāds sakars vsp ar koef? Zurich ir tas pats kas Skotu Rangers. St.gallen ir superlīgas pēdējā vietā, bet zurich izaicinājuma līgas virsotnē.