Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Gorkšs palīdz "Reading" izraut 3:3 pret "Fulham"

Gorkšs palīdz "Reading" izraut 3:3 pret "Fulham"
Kaspars Gorkšs (pa labi) epizodē, kad "Fulham" panāca 2:1
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Anglijas Premjerlīgas 9. kārtas spēlē Kaspara Gorkša pārstāvētā "Reading" savā laukumā nospēlēja neizšķirti 3:3 ar Londonas "Fulham". Latviešu aizsargam pilna spēle un dalība pēdējo, izlīdzinošo vārtu guvumā.

Kaspara Gorkša pārstāvētā "Reading" ar bilanci 0-3-4 bija noslīdējusi jau uz pirmspēdējo vietu 20 komandu konkurencē un šodien ļoti cerēja mājās pārspēt Londonas "Fulham" (4-1-3). Gorkšs arī savas komandas astotajā mačā iznāca sakumsastāvā.

Redinga sāka labi un 1. puslaikā tai piederēja jūtams teritoriāls pārsvars. Jā, pie 0:0 gandrīz iesita "Fulham" uzbrukuma līderis Dimitars Berbatovs, tomēr pārtraukumā tieši "Reading" devās pelnītā 1:0 vadībā - 26. minūtē iesita Mikele Ledžertvuds.

Arī 2. puslaiku "Reading" sāka sakarīgi, it kā droši turot 1:0, spēlē nerodoties regulārām vārtu gūšanas iespējām. Taču 61. minūtē "Fulham" padevās skaista kombinācija, kuras izskaņā vārtus guva pāris minūtes pirms tam uz maiņu uznākušais Kostarikas futbolists Braiens Ruizs. Tas nozīmēja, ka arī šoreiz "Reading" nav spējusi nosargāt savus vārtus neskartus. Vēl gan bija cerīga, ka vismaz tiks lauzta bezuzvaru tradīcija, taču diemžēl pie 1:1 "Fulham" noķēra spēles garšu un devās pēc otrajiem vārtiem. Viesi to arī paveica - 77. minūtē aizsargs Kriss Bērds iesita ar galvu pēc stūra sitiena (1:2).

"Reading" 85. minūtē prata izlīdzināt - Garets Maklīrijs soda laukumā, atrodoties starp četriem "Fulham" spēlētājiem, pamanījās būt pirmais pie bumbas un panākt 2:2. Tas bija tikai drāmas sākums. 88. minūtē, saņēmis bumbu soda laukumā, individuālus un meistarīgus vārtus guva bulgārs Berbatovs - 3:2 "Fulham" labā. Tomēr arī tas nebija viss. 90. minūtē "Reading" vēlreiz izlīdzināja - pēc soda sitiena labi pacīnījās Gorkšs, un Robsons-Kanu iedabūja bumbu vārtos (3:3)! Redinga, panākuma spārnota, metās uz priekšu un vismaz divreiz varēja gūt arī ceturtos vārtus, tomēr šoreiz nekā - kaujiniecisks 3:3 neizšķirts. Gorkšs aizvadīja pilnu spēli. "Reading" bilance tagad ir 0-4-4 un Kaspara komanda ieņem 18. vietu, apsteidzot vienīgi "Southampton" un QPR.


, 2012-10-27 19:02, pirms 11 gadiem
Mačs tiešām apbrīnojams. Kad slēdzu otru futbola kanālu bija 1-2 fulham labā. Pārslēdzu pēc 5 min atpakaļ jau 2-3 un uztrāpīu uz 3 reading vārtu guvumu. Strapcitu Gorkšs varēja arī to neizšķirta bumbu ietriekt ar galvu vārtos - kāda daži cm pietrūka. Malači.
, 2012-10-27 19:06, pirms 11 gadiem
Vispirms palidzeeja 3 ielaist. Ar rakstishanu un uzbrukumu pagaidam daudz labaak neka ar aizsardziibu!
, 2012-10-27 19:11, pirms 11 gadiem
Beigas bija galīgi trakas. Pie 2:3 jau šķita, ka čau, bet papildlaikā pat uzvaru varēja izraut. Divi ļoti bīstami momenti bija. Bet kopumā jau diez kas nav. Cīņasspara netrūkst, bet ar meistarību tā ir kā ir. Ar tādu spēli nebūs viegli saglabāt vietu premjerlīgā.
, 2012-10-27 19:37, pirms 11 gadiem
konj rakstīja: Vispirms palidzeeja 3 ielaist. Ar rakstishanu un uzbrukumu pagaidam daudz labaak neka ar aizsardziibu!
Gorkšam ir diezgan slikti partneri, taču es pat pieļauju, ka tu vispār spēli neredzēji, bet vienkārši kaut ko gvelz!
, 2012-10-27 20:02, pirms 11 gadiem
C.Ronaldo#7 rakstīja: Gorkšam ir diezgan slikti partneri, taču es pat pieļauju, ka tu vispār spēli neredzēji, bet vienkārši kaut ko gvelz!
Nav jau tā, ka Gorkšs tur būtu klasi augstāks
, 2012-10-27 20:55, pirms 11 gadiem
C.Ronaldo#7 rakstīja: Gorkšam ir diezgan slikti partneri, taču es pat pieļauju, ka tu vispār spēli neredzēji, bet vienkārši kaut ko gvelz!
Ta bija jau tresha Gorksha speele ko redzeeju sogad. Pirms tam skatijos pret Chelsea un Totenhemu. Saki un doma ko gribi, bet visas speles bija vismaz 1 ielaistie varti, kur Kaspars diemzel bija vairak vai mazak vainigs. Ja tu skaties Reading regulari - tad nevari to noliegt!
, 2012-10-28 01:51, pirms 11 gadiem
Gorkšs aizvadīja pilnu spēli. "Reading" bilance tagad ir 0-4-4 un Kaspara komanda ieņem 18. vietu, apsteidzot vienīgi "Southampton" un QPR

Varat troļot cik gribat bet EPL ir 20 komandas...
, 2012-10-28 09:04, pirms 11 gadiem
konj rakstīja: Ta bija jau tresha Gorksha speele ko redzeeju sogad. Pirms tam skatijos pret Chelsea un Totenhemu. Saki un doma ko gribi, bet visas speles bija vismaz 1 ielaistie varti, kur Kaspars diemzel bija vairak vai mazak vainigs. Ja tu skaties Reading regulari - tad nevari to noliegt!
Vairāk vai mazāk vainīgs, nepiekrītu par šo maču, Gorkšs aizvadīja labu spēli, ko nevar teikt par malējiem aizsargiem un vidējo līniju, komanda progresē, bet redzams, ka izpildītāju līmenis ir ap vai zem vidējā premjerlīgā, kas nozīmē, ka šogad gaidāma cīņa par palikšanu, kluba īpašnieks gan ir izteicies par komandas pastiprināšanu.
Skaidri gan norādot, ka naudu tāpat negāzīs klubā iekšā, lai tikai paliktu premjerlīgā, bet centīsies piesaistīt spēlētājus ar perspektīvu, jācer, ka ar to pietiks lai noturētos līgā. Vai būs pietiekami vai ala BLackpool to redzēsim. Aizsardzības centrs uz komandas biedru fona nav tas problemātiskākais, var cerēt, ka Kaspars spēlēs un arī progresēs ar komandu kopā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.