Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Kačanovs karjeru turpinās Indonēzijā

Kačanovs karjeru turpinās Indonēzijā
Deniss Kačanovs
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

Latvijas futbolists Deniss Kačanovs karjeru turpinās Indonēzijas klubā "Persema Malang", kas spēlēs Indonēzijas Premjerlīgā. Līdz šim Kačanovs spēlējis Rīgas "Skonto", bet vairākus mēnešus iepriekš pameta komandu.

Deniss Kačanovs sekojis līdzi cita Latvijas futbolista Denisa Romanova piemēram, turpinot savu karjeru Indonēzijā. Kačanovs pievienojies "Persema Malang" vienībai, kas šosezon startēs Indonēzijas Premjerlīgā. Šāds turnīrs norisināsies pirmo reizi, jo līdz tam augstākā līga tika dēvēta par Superlīgu. Kopumā šajā turnīrā piedalīsies 18 vienības.

Kačanovs būs viens no trīs leģionāriem šajā klubā. Kā raksta goal.com, bija paredzēts, ka šajā pašā vienībā varētu spēlēt arī Romanovs, bet leģionāru limita dēļ viņam vieta klubā nav atradusies.

Deniss Kačanovs savas karjeras laikā spēlējis tikai Latvijā, pārsvarā pārstāvot futbola kluba "Ventspils" rindas. Pēc totalizatora skandāla viņš komandu atstāja, vēlāk uzspēlējot Latvijas čempionu Rīgas "Skonto" rindās. Arī šo gadu viņš iesāka tieši Rīgā, bet pēc tā devās meklēt laimi Āzijā. Latvijas izlases kreklā viņam 29 spēles.

Izmantotie resursi:
Goal.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-10-27 13:26, pirms 13 gadiem
Laikam jau nopietni ieberzies ar toto ka tik taalu jaaemigree..Lai veicas! Chung Yung shong gooool
, 2011-10-27 13:26, pirms 13 gadiem
lai izdodas iemācīt Indonēziešiem vārdu - bļaģ
Slēpts komentārs: biskaps
, 2011-10-27 13:43, pirms 13 gadiem
Pareizi vien ir Deniss-būsi tuvāk džungļiem, kur tev arī ir īstā vieta... Ne tu špīlers, ne arī aliņu māki pa smuko iekapāt
, 2011-10-27 13:50, pirms 13 gadiem
Uij, kā mazie indonēzieši tagad dabūs pa kājām
Šeit Kačanovs rāda savas prasmes D. Kacanovs.mpg
- YouTube
, 2011-10-27 14:24, pirms 13 gadiem
Nevar īsti saprast, bet vecais Bespalovs, nespēdams tikt paša prezidentētā FK Ventspils sastāvā, it kā tagad pieteicies spēlēt Cendrawasih Papua. Ticiet vai nē - arī tajā pašā līgā Indonēzijā
, 2011-10-27 14:33, pirms 13 gadiem
nevar cilveku vainot par to, ka patik maza auguma melnigsnejas meitenes..
, 2011-10-27 15:59, pirms 13 gadiem
ka es gribetu dzivot Indonesia, spelet ne taja specigakaja liga futbolu un vel par to sanemt naudu.
, 2011-10-27 16:24, pirms 13 gadiem
Ļoti dīvaini. LFF DK speciāli mainīja Kačanova diskvalifikācijas termiņu ( LFF: LFF DK 22.augusta lēmumi ), lai viņš piedalītos 27.augusta spēlē pret ''Daugavu'' (0:0). Un vairs ''Skonto'' rindās viņš nespēlēja. reload.lff.lv
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.