Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Jagodinskim neizšķirts ar "Metalist", daži izlases futbolisti nespēlē

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Jagodinskim neizšķirts ar "Metalist", daži izlases futbolisti nespēlē
Vitālijs Jagodinskis (pa labi)
Foto: fcdynamo.kiev.u

Informējam par Latvijas futbola leģionāru gaitām Eiropā.

Lai gan līdz 10.oktobra Latvijas izlases spēlei ar Islandi laika palicis pavisam maz, Aleksandrs Cauņa arī šodien nebija Maskavas CSKA pieteikumā Krievijas Premjerlīgas mačā. CSKA dramatiskā spēlē viesos ar 4:3 pārspēja "Ural". Divus vārtus, tai skaitā uzvaras vārtus 89.minūtē, guva tikai uz maiņu nākušais Seidu Dumbijā. Šodien pirmos punktus zaudēja "Zenit" (0:0 ar "Spartak"), no kuras vicelīdere CSKA tagad atpaliek par četriem punktiem.

Šodien treniņā savainojumu guvis Latvijas izlases un "Hamburger SV" uzbrucējs Artjoms Rudņevs, tomēr LFF "Twitter" konts @kajbumba no paša futbolista noskaidrojis, ka ar Rudņevu viss ir kārtībā, un viņš gatavojas svētdienas mačam ar Frankfurtes "Eintracht".

Šveices čempionātā Naura Bulvīša un Edgara Gaurača "Aarau" viesos ar 1:2 piekāpās "Grasshoppers". Bulvīša atkal nebija laukumā, kopš izlases spēles Kazahstānā Nauris nav nospēlējis ne minūti... "Aarau" ieņem 6.vietu (no 10). Kipras čempionātā Valērija Šabalas "Anorthosis" ar 4:1 sagrāva "Ayia Napa". Mūsu uzbrucējs uznāca uz maiņu 81.minūtē (nomainīja ukraini Jakovenko), kad rezultāts bija 3:1, un "Anorthosis" spēlēja vairākumā. "Anorthosis" ar bilanci 2-0-3 pagaidām 7.vietā (no 12).

Polijas čempionātā otro spēli pēc kārtas Hožuvas "Ruch" sākumsastāvā bija Eduards Višņakovs, tomēr mūsu uzbrucējs vārtus atkal neguva un komanda atkal neuzvarēja - izbraukumā 1:1 ar Bidgoščas "Zawisza". Višņakovs divreiz bija labā pozīcijā, tomēr ar viņu tika galā aizsargi. Mūsu uzbrucējs protokolā atzīmējās ar dzelteno kartīti. Kompensācijas laikā Eduardu nomainīja polis Kusviks, kurš pirms Višņakova pievienošanās komandai bija galvenais uzbrucējs. Pagājušās sezonas bronzas medaļniecei "Ruch" ir tikai viena uzvara 10 spēlēs...

Citā Ekstraklases spēlē Daniila Turkova Belhatuvas GKS ar 1:0 pārspēja Ščecinas "Pogon" un pacēlās uz 2.vietu, tikai par punktu atpaliekot no līderes un čempiones "Legia". Mūsu spēlētāja atkal nebija mača pieteikumā.

Kārtējās 90 minūtes Ukrainas Premjerlīgas komandas "Hoverla" sastāvā nospēlējis Vitālijs Jagodinskis - šoreiz Ukrainas kausa mačā pret Harkovas "Metalist". Tika fiksēts neizšķirts 2:2, tā bija 1/8 fināla pirmā spēle. Otrā notiks 29.oktobrī.

Moldovas čempionātā Alekseja Višņakova "Zimbru" piedzīvoja kārtējo neveiksmi - šoreiz 0:1 pret "Sheriff". Višņakovs nospēlēja 1.puslaiku, kuru komanda zaudēja ar 0:1. "Zimbru" ar 2-2-4 ieņem tikai 8.vietu 11 komandu konkurencē. Bijušais Jūrmalas "Spartaka", tagad "Zimbru", treneris Oļegs Kubarevs atkal taisnojies Moldovas medijiem, sakot, ka "komanda ir uz pareizā ceļa".

Polijas 1.līgā Sergeja Kožana Tihu GKS izbraukumā nospēlēja 0:0 ar Maksima Rafaļska Suvalku "Wigry". Rafaļskim pilna spēle un dzeltenā kartīte, Kožans tika nomainīts 40.minūtē, kurš sešas minūtes iepriekš guva savainojumu, pēc tam atgriezās laukumā, taču ne uz ilgu laiku. Rafaļskim bija viena laba iespēja gūt vārtus, taču glāba GKS vārtsargs. "Wigry" ieņem 11.vietu, GKS 15. (no 18), bet kārta pilnībā vēl nav beigusies.

Vakar savainojuma dēļ Nīderlandes 2.līgas spēlē nepiedalījās Vitālijs Maksimenko. Mūsu aizsarga "VVV-Venlo" viesos ar 0:1 piekāpās "Eindhoven" (nejaukt ar Eindhovenas PSV), kuru nedēļas vidū dramatiski (11m sērijā) izsita no Nīderlandes kausa izcīņas. Sanāca revanšs. Čempionātā "VVV-Venlo" ieņem 6.vietu (no 20), tomēr 8.kārta pilnībā vēl nav noslēgusies.

Azerbaidžānas čempionātā Oskara Kļavas AZAL uzņēma līdervienību Baku "Inter" un nospēlēja 1:1. Kļavam pilna spēle, AZAL 6.vieta (no 10). Vakar Baltkrievijas čempionātā atkal pieteikumā neiekļuva Germans Māliņš, bet BATE zaudēja punktus ar "Naftan" (2:2). Šodien gan punktus zaudēja arī tuvākā sekotāja Minskas "Dinamo", kā rezultātā BATE tabulā saglabājusi trīs punktu pārsvaru, kad līdz turnīra beigām palikušas piecas kārtas. Otrajā sešiniekā šodien Igora Tarasova "Neman" nospēlēja 0:0 ar "Slutsk" - mūsu futbolistam pilna spēle. "Neman" kopvērtējumā 8.vieta (2.vieta apakšējā sešiniekā).

Ungārijas čempionātā Vadima Žuļeva "Lombard Papa" nospēlēja 0:0 ar "Ujpest". Žuļevs guvis potītes savainojumu un tāpēc nespēlēja, taču jau nākamajā mačā viņš varētu atgriezties ierindā. Igaunijas čempionātā Andreja Siņicina Narvas "Trans" ar 0:1 zaudēja "Kalev", mūsu futbolista nebija pieteikumā.

Hoverla - Metalist 2:2

     [+] [-]

, 2014-09-28 00:17, pirms 9 gadiem
Ļoti labs apkopojums!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-09-28 08:04, pirms 9 gadiem
Šabala nāk tikai uz maiņu? Halo, tas ir Kipras čempionāts. Šausmas

     [+] [-]

, 2014-09-28 09:11, pirms 9 gadiem
bembists rakstīja: Šabala nāk tikai uz maiņu? Halo, tas ir Kipras čempionāts. Šausmas
Nemurgo, paskaties, kā spēlē Kipras klubi Eirokausos.

     [+] [-]

, 2014-09-28 13:38, pirms 9 gadiem
dobrecovs rakstīja: Nemurgo, paskaties, kā spēlē Kipras klubi Eirokausos.
Anorthosis eiroausos nespēlē un atrodas tabulas otrā galā. Takā dievai vajadzētu priecāties par regulāru nākšānu uz maiņu