Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Zommers nostāv sausā Itālijas "Lega Pro" debijā, Bulvītim vārti pret "Blackpool"

Zommers nostāv sausā Itālijas "Lega Pro" debijā, Bulvītim vārti pret "Blackpool"
Komandas priekšplānā Kristaps Zommers
Foto: Sportparma.com

Latvijas futbolists Nauris Bulvītis izcēlies Anglijas pēc spēka ceturtajā līgā, gūstot uzvaras vārtus pret "Blackpool", kamēr 19 gadus vecais vārtsargs Kristaps Zommers ar sausā aizvadītu spēli debitējis Itālijas pēc spēka trešajā līgā "Lea Pro", palīdzot "Parma" iegūt bezvārtu neizšķirtu pret "Modena".

Nauris Bulvītis savā ceturtajā spēlē Anglijas „Plymouth Argyle” sastāvā izcēlies ar otro vārtu guvumu. Latvijas aizsargs „League Two” jeb pēc spēka Anglijas ceturtajā spēcīgajā līgā šodien bija pamatsastāvā mačā pret „Blackpool” un 50. minūtē izvirzīja savu komandu vadībā.

„Blackpool”, kas vēl pirms pieciem gadiem spēlēja Premjerlīgā, drīz pēc tam palika mazākumā un atspēlēties nespēja. Bulvīša vārti līdz ar to izrādījās uzvaru nesošie, un viņa komanda uzvarēja 1:0. Līgas kopvērtējumā „Plymouth” pakāpusies uz septīto vietu 24 komandu konkurencē.

Itālijas pēc spēka trešajā līgā jeb „Lega Pro” debiju piedzīvojis Latvijas 19 gadus vecais vārtsargs Kristaps Zommers. Mūsu U21 izlases pārstāvis spēlē pazīstamās, bet šobrīd finansiālu grūtību dēļ zemu kritušās Itālijas komandas „Parma” sastāvā un palīdzēja tai nospēlēt neizšķirti 0:0 pret „Modena”, kas vēl pagājušajā sezonā spēlēja B Sērijā, bet izkrita uz trešo līgu. Zommers bija pamatsastāvā un nevienus vārtus neielaida. Nākamā spēle viņa komandai „Lega Pro” turnīrā būs trešajā septembrī pret „Lumezzane”.

Šveices otrajā līgā Artūrs Karaušausks nāca uz maiņu „Wil” vienības uzvarā 3:1 pār „Wohlen”. Karašausks laukumā devās 72. minūtē, kad visi spēles vārti jau bija gūti. Viņa komandai šī ir otrā uzvara pēc kārtas un ļāvusi pakāpties uz piekto vietu. Savukārt pirmajā vietā arvien pārliecinošāk nostabilizējas „Zurich” ar Andri Vaņinu vārtos. Šodien ar 3:1 pieveikta „Schaffhausen”, bet Vaņins vienīgo reizi tika pārspēts 69. minūtē. Tas pārtrauca viņa četru sauso spēļu sēriju.

Austrijas spēcīgākajā līgā Vitālijs Maksimenko nospēlēja pilnu maču „Mattersburg” sastāvā, palīdzot iegūt neizšķirtu 1:1 pret citu čempionāta pastarīti „St. Polten”. Maksimenko komanda ieņem astoto vietu desmit komandu konkurencē, bet „St. Polten” ir vienu vietu zemāk. Tikmēr Polijas Ekstraklasē rezervē atkal bija Latvijas vārtsargs Pāvels Šteinbors, bet viņa komanda „Arka” spēlēja 1:1 pret „Zaglebie”.

Krievijas Premjerlīgā Maskavas CSKA izbraukumā ar 1:0 pārspēja „Tomsk”, kas maču noslēdza mazākumā. Aleksandrs Cauņa nebija pat pieteikumā, bet viņa komanda turpina veiksmīgo sezonas sākumu un piecās spēlēs sakrājusi 11 punktus, kas pagaidām, pirms piektās kārtas beigām, ļauj ieņemt pirmo vietu.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-08-28 01:03, pirms 8 gadiem
Bulvītis Plimutā vareni iesācis. Domāju Paharam vēl noteikti atgādinās par savu eksistenci izlases sakarā. Kādu laiku atpakaļ bija jau tajā nostiprinājies kā pamatsastāva spēlētājs. Otrajā stāvā Bulvītis spēlē ļoti labi.
, 2016-08-28 19:56, pirms 8 gadiem
Kurā vietā tad Šteinbors tos Latvijas vārtus sargā? Pie Krievijas vai Baltkrievijas robežas?
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.