Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Cauņa pirms ČL spēles pret Prāgu: "Jūtos labi, trenējos tāpat kā visi citi"

Cauņa pirms ČL spēles pret Prāgu: "Jūtos labi, trenējos tāpat kā visi citi"
Aleksandrs Cauņa
Foto: Pfc-cska.com

Krievijas futbola klubs Maskavas CSKA rīt uzsāks savas cīņas Čempionu līgā, sacenšoties ar Prāgas "Sparta", un preses konferencē savos iespaidos par gaidāmo spēli dalījās arī Latvijas izlases pārstāvis Aleksandrs Cauņa, kuru pēdējos gados nomocījušas dažādas traumas, taču šobrīd spēlētājs atzina, ka ar veselību viss kārtībā.

"Protams, esmu dzirdējis par Prāgas komandu, tā ne reizi vien kļuvusi par Čehijas čempioni," preses konferencē izteicās Aleksandrs Cauņa. "Piedalījusies gan Eiropas līgā, gan Čempionu līgā, komanda ar pazīstamu vārtu. Konkrētākas lietas par rītdienas spēli gan plānots izrunāt šovakar treniņā."

"CSKA pamazām ieskrienas," par gatavību jaunajai sezonai teica Cauņa. "Pagaidām viss ir kārtībā, cerams tā būs arī turpmāk. Pirmās divas uzvaras palīdzēja mums iegūt pašpārliecinātību. Es pats jūtos labi, trenējos un gatavojos šim mačam kopā ar visiem pārējiem."

Cauņa uzsvēra, ka galvenais uzdevums komandai ir iekļūt nākamajā kārtā, savukārt par spēles stilu un piekopto taktiku komanda uzzinās vēlāk no trenera. Cauņa arī noraidīja pieņēmumu, ka veiksmīgais sezonas sākums (divas uzvaras Krievijas Premjerlīgā) varētu likt CSKA atslābināties: "Nedomāju, ka tā, gluži otrādi. Mums visai grūti nāca uzvara pirmajā kārtā, bet pēc tam nākamajā mačā jau klājās nedaudz vieglāk. Tas dod pārliecību par saviem spēkiem."

Piektdien Cauņa atgriezās laukumā pēc triju mēnešu pārtraukuma un rīt viņam paredzēta spēle pret Prāgas "Sparta". Tās sākums 19:15 pēc Latvijas laika, taču CSKA treneris Leonīds Sluckis preses konferencē nevēlējās atklāt savu sākumsastāvu. Rītdien Čempionu līgas spēli aizvadīs arī Kaspara Dubras pārstāvētā Baltkrievijas BATE, kura 21:30 sāks maču pret Ungārijas "Videoton".

Izmantotie resursi:
Александр Цауня: Победы в стартовых матчах были...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-07-27 14:21, pirms 9 gadiem
your_ufo rakstīja: Cska baigi uzticās Sašam ja jau tik ilgi uz traumām nespēlē. Manuprāt ļoti traumatisks spēlētājs, brīnums ka tur vēl viņam algu maksā.
nav nekāds pārsteigums, no paša sākuma komandā viņš esot bijis pamatsastāva vērtība, tāpec, nav pamata neuzticēties.
, 2015-07-27 15:17, pirms 9 gadiem
Novēlu Cauņam beidzot atgriezties iepriekšējā kvalitātē!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".