Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Lukjanovam un "Volgar" neizdodas iekļūt Krievijas Premjerlīgā

Rolands Eliņš

Lukjanovam un "Volgar" neizdodas iekļūt Krievijas Premjerlīgā
Ivans Lukjanovs (pa kreisi)
Foto: "Volgar"

Latvijas futbolista Ivana Lukjanova pārstāvētā „Volgar” vienība arī otrajā pārspēlē par tikšanu Krievijas Premjerlīgā piekāpās Mahačkalas „Anzhi” (0:2, divu spēļu summā 0:3) un būs spiesta palika pirmajā divīzijā.

„Anzhi” Premjerlīgas sezonu noslēdza 13. vietā 16 komandu konkurencē, kas nozīmēja, ka pārspēlēs par vietas saglabāšanu tai bija jācīnās ar pirmās divīzijas ceturtās vietas ieguvēju Astrahaņas ”Volgar”. Šīs komandas sastāvā otro sezonu pēc kārtas spēlē arī Latvijas pussargs Ivans Lukjanovs, kurš šosezon 21 līgas mačā izgāja sākumsastāvā un guva trīs vārtus.

Pārspēles norisinājās divos mačos, un uzvarētājs tika noteikts abu spēļu summā. Pirmajā mačā savā laukumā „Volgar” zaudēja ar 0:1, bet Lukjanovs nospēlēja visas 90 minūtes. Arī šodien Lukjanovs bija pamatsastāvā, taču nespēja glābt savu komandu no nokļūšanas iedzinējos 0:2 jau pirmajā puslaikā, un 66. minūtē tika nomainīts.

Rezultāts vairs nemainījās, un „Anzhi” divu spēļu summā uzvarēja 3:0, saglabājot vietu Premjerlīgā.

29 gadus vecais Lukjanovs Krievijas pirmajā divīzijā spēlē kopš 2012. gada, bet iepriekš spēlējis Ukrainas un Polijas augstākajās līgās, kur nonāca no Rīgas „Skonto”.

Izmantotie resursi:
«Анжи» обыграл «Волгарь» и продолжит выступать...